.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на InnoraX

Question Проблем с процесора

Едно ядро, 3.3 ми се товари на по 100% само като пусна 1 браузър и медиа плейър, можете ли да ми обясните защо се случва това? Лично имам подозренията, че е нагласен така, че да не се ползва целия.

Какъв е процесора ?

Ето цялото инфо от Евереста

Изгърмя ми 400 ватовото захранване и сега съм с 300 ватово, но не мисля че е от това, защото още докъто бях с 400 ватовото, пак имах същият проблем... данеби да ми бяга ток по пистите?

Ако си с ХР- може проблема да е в Windows-а... Все пак той регулира да не се ползва процесора на 100%...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ако процесора ти се ползваше на 100% до сега вече трябва да се е разтопил. Пробвай как ще е под Windows 7. Там нещата стоят другояче.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

XP-то ти е проблема.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    подкрепям за екс пи - то, но ако проблемът и под седем остава, трябва да си видиш процесора

Мега фен
    ако ти е удобно постни скрийн на процесите в task manager, но го разпъни за да се виждат всичките, също така ако може постни скрийнове и на табовете performance и networking

Оф боже, процесора ти е 64 бита, ако windowsa ти е 32, какво очакваш повече....

Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Оф боже, процесора ти е 64 бита, ако windowsa ти е 32, какво очакваш повече....
    Това което намекваш, НЕ е вярно!!!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Ако процесора ти се ползваше на 100% до сега вече трябва да се е разтопил. Пробвай как ще е под Windows 7. Там нещата стоят другояче.
    Разтопен процесор все още не съм виждал, пък моя съм го ползвал натоварен на 100% и двете ядра в продължение на 72 часа, а при това е и клокнат от 2.7 на 3.1GHz честота!!!
    Последно редактирано от doomkillerr : 06-13-2012 на 16:20

Супер фен Аватара на mlakniwe
    охлаждане? температури? процеси в таск мейнджъра? вируси? цялата конфигурация?

7ца на 1 рам, вируси няма, с аваст фрий съм, тепературите са нормални, охлаждането бачка, процесите ги трепам с process explorer :/ 64 bit мисля че беше уин-а ултимейт ако не се лъжа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си