.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Angry Косми подмишниците

Здравейте отново.
    Имам един въпрос. Откакто започна втория срок, започнах и да нямам изобщо буквално никакво време и започнах да си бръсна космите подмишниците , а иначе съм адски против бръсненето при момичета, където и да било, винаги едно момиче трябва да бъде нежно и гладко на допир, обаче веднъж го направих и после... няма спирка.
    Сега лятото сигурно ще започна пак с епилатора, ама се чудя дотогава как да се бръсна като хората? Смисъл, като ги обръсна и започва да личи, че е бръснато, някак сиво стои, а примерно с други момичета, с които съм си говорила, и казват, че се бръснат на седмица веднъж, а като ги видя, изглежда толкова чисто и гладко, използвам бебешка пудра даже, да не ми се възпалява кожата, ама... съвети? И все пак смятам, че го правя правилно.

Голям фен
    Град
    София
    Използвай кола маска!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Досега не си си бръснала космите подмишниците?!?!!? Дано аз не съм разбрала правилно. Иначе използвай някакъв крем-депилатор или нещо друго като пяна има, те се продават, и слагаш и така минаваш, щом нямаш време. Иначе някой просто нямат много косми или не са толкова дебели, черни, и може затова да не им личи. Иначе с бръсначка не мисля, че е възможност на седмица веднъж да се бръснеш, абсурд.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Не си ме разбрала, преди ги махах с кола маска , после започнах с епилатор, но напоследък така се случи, че нямам наистина никакво време...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    А, добре. Просто си свикнала по един начин, с една гладкост, и ти е странно и грозно. Иначе си зависи и от бръснача. Все пак слагай нещо преди бръснете и крем за след бръснете и ще е гладко, но не очаквай 1 седмица да не се бръснеш, защото те израстват за максимум 3 дена.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оф, да ти кажа няма спасение, ако генетично си с дебели и тъмни косми винаги ще ти стоят така при бръснене в областта на подмишниците, трябва от корен да се махнат, само епилатор или кола маска му е майката...

Повече от фен Аватара на valentinadr

Talking

аз ги бръсна почти всеки ден и кожата ми гладичка,зависи от брасначката,с кола маска трябва да ги чакаш преди да станат достатачно големи за следващо махана и през това си ходиш косми под мишниците много е грозно

Аз както се направих на нищо с епилатора... колата даваше в пъти по-добри резултати, после възпалението бързо отминаваше, а с епилатора от липса на опит ми се образуваха червени, възпалени петна. За бръсненето съм категорично проив, но май ръцете ще ги минавам с бръснача.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Оф, да ти кажа няма спасение, ако генетично си с дебели и тъмни косми винаги ще ти стоят така при бръснене в областта на подмишниците, трябва от корен да се махнат, само епилатор или кола маска му е майката...
    Да -.-
    Даже веждите ми са доказателство, плътни и черни, като цяло, и по краката и ръцете са ми такива, ама там нямам проблеми, защото вече 3-4 години само с кола маска и епилатор и нищо не усещам, ама тия нежни зони, точно като, примерно, триъгълника или мишниците....

anonymous708973
    Guest
    Не се излагай бе, момиче, само докато я пусна тая тема, можеше да си оправиш подмишниците с епилатор.
    Аз започнах така и съм суперщастлива :д Остава да разбера как да приложа същия номер на ръцете и краката.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бързо става под мишниците. Номера е веднага след баня да минаваш ако има косъмчета.

Аз подмишниците и краката минавам с епилатор. Сега ще видим ръцете това лято, а триъгълник и него ще го почваме ако се навия скоро дотогава със самобръснач.

anonymous708973
    Guest
    Триъгълник с епилатор... нененененененне!
    Ба. Никакъв шанс да си го причиня. Аз с една кола маска не мога да се оправя... не е като да съм лигава, ама не мога да преодолея психическата бариера.

Град
    София, България
    Нали. С епилатор там няма да се занимавам. Ще взема кола маска да пробвам, ама там по-милите зонички не знам как ще се навия да ги махам.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не съм ги бръснала никога, но с епилатор на двете ми отнема около минута...може би и по-малко. Няма как бръсненето да е по-бързия вариант.
    А от тая пудра не ти ли става едно гадно и сухо??? То си е чист талк, да попива влагата на бебешката кожа и да не се подсичат. Не изглежда много подходящо за тая работа...

По-скоро крем от който сами окапват космите ............ това използвам аз

според мен за по-нежните зони като триъгалника е най-подходяща кола маска

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от revelde_fan8 Виж мнението
    По-скоро крем от който сами окапват космите ............ това използвам аз
    Това е същото като бръснача.

И да, за триъгълник кола маска е добре.

Аз си нямам проблеми с краката и ръцете, там нали ви казвам, станало ми е все едно безчувствено, нищо не усещам като минавам с епилатора, а за триъгълника едва ли бях издържала с кола маска, да не говорим за епилатор, каквато съм лигла.

ако се обезкосмяваш на триъгалника с кола маска болката е за секунда,аз се обезкосмявам сама вкъщи с течна на Джанкар,а с епилатор болката е непосилна за мен,пробвах веднъж,но не мога да издържа

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не се излагай бе, момиче, само докато я пусна тая тема, можеше да си оправиш подмишниците с епилатор.
    Мда. Особено пък след като вече дълго време си ги мнавала с епилатора и си свикнала с болката. Няма смисъл да се мъчиш с тея гадни самобръсначки. На мен минаването с епилатора там ми отнема 2 минути. Аз съм се професионализирала напълно, цялото тяло - крака, ръце, подмишници, триъгълник, всичко почиствам само с епилатора, отнема ми не повече от 40 минути и изобщо не се занимавам с другите глупости като кремчета и т.н. Кола маска е добър вариант, но не ми се чака да пораснат достатъчно дълги между процедурите.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

как издържаш на триъгалника с епилатор,аз само там не мога и за това съм с кола маска

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от valentinadr Виж мнението
    как издържаш на триъгалника с епилатор,аз само там не мога и за това съм с кола маска
    Свиква се. Първите няколко пъти се измъчих, псувах се и се мразех, че си го причинявам, след това свикнах и сега ми отнема 10-15 минути.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    как да се бръсна като хората? Смисъл, като ги обръсна и започва да личи, че е бръснато, някак сиво стои, а примерно с други момичета, с които съм си говорила, и казват, че се бръснат на седмица веднъж, а като ги видя, изглежда толкова чисто и гладко, използвам бебешка пудра даже, да не ми се възпалява кожата, ама... съвети? И все пак смятам, че го правя правилно.
    То си е до косъм. Явно твоите са тъмни и растат бързо, за да стои сиво. Няма как да ги бръснеш по различен начин. Все така ще си стоят.

За трайно и ефективно обезкосмяване бих препоръчала фотоепилация. По-скъпичко излиза и не е безболезнено, ама наистина има ефект.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да, ама не намирам за подходящо на 15 години да започвам с такива неща.
    Ясно е, ще изчакам мъничко и започвам с кола маската пак.
    Сега поне идва лятото и нямам оправдание
    Благодаря на всички !

Добре де,момичета..имам епилатор на Браун силк епил (розовия) и неиздържам от болка по краката,пък да не говорим по ръцете..какво да правя?
    А колкото до темата:не съм ползвала епилатор подмишниците-само по краката..много ли боли 1-вия път?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си