.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Моят приятел винаги е до мен и ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Но според мен това не опита само до обичам, а и до характер и възпитание. И все пак се опитайте да поговорите и да преодолеете това. Не мисля, че е повод за раздяла все още.
    Аз пък почти никога не бих позволила приятеля ми да ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Аз да не съм някакво 10 годишно момиченце, което иначе ще се разплаче, защото са му казали че роклята му е грозна? Ъх. Покажете малко характер, момичета. Въобще не опира до възпитание. Опира си чисто и просто до характера на въпросния.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз пък почти никога не бих позволила приятеля ми да ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Аз да не съм някакво 10 годишно момиченце, което иначе ще се разплаче, защото са му казали че роклята му е грозна? Ъх. Покажете малко характер, момичета. Въобще не опира до възпитание. Опира си чисто и просто до характера на въпросния.
    Не е така!

Ако тръгне някой да ти посяга ще го набиеш ли?

Супер фен
    Примерите които давате нямат нищо общо с основния случай. Ясно е, че хората които ги дават подкрепят авторката, но поне давайте нещо наистина сходно.

Да вземем djipsito- в случая си в лошо здравословно състояние и не си пред много хора. Нищо общо.

Анонимен стига с този бой. Тук не става въпрос за физическа саморазправа, а за словесна такава...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Най-после и едно момиче,което да мисли трезво!!!Евала,мацка!!!

Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Не е така!

Ако тръгне някой да ти посяга ще го набиеш ли?
    В случая никой не говори за бой,а за словесни атаки.Разликата между двете е от тук до Луната и е да я проумееш

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Примерите които давате нямат нищо общо с основния случай. Ясно е, че хората които ги дават подкрепят авторката, но поне давайте нещо наистина сходно.
    Върви им обяснявай Тук изкараха момчето не само навлек ами и няк'ъв ненормален побойник,който скача да бие всичко живо,което посмее да му каже две приказки на криво
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си