.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Exclamation ПОМОЩ МОЛЯЯЯ!!!!!! ужасно важно ми е :(

През август 2011 бяхме с една фр навън...И видяхме две момчета едното няк'ъв дебил другото - не може да се опише с думи, прекрасно беше :ХХ...Грозния искаше да се запознаят с нас, амааа ние защото сме надути, казахме "не е ли да се запознаем ако и ние искаме".. мислехме, че другия си е тръгнал, пък с тоя грозния к'во има да се запознаваме...И той хубавия като се показа от някъде, вече беше късно да се връщаме....И така, ТОЙ (хубавия ;д) замина за др държава...Скоро след тази случка аз разглеждах едни снимки във Facebook и го видях. Пратих му приятелство ии такаа...до сега си пишем..Аз вече 10 месеца го харесвам ;д Онзи ден ми писа, че е в БГ. Той се събира с едни приятели, с тях не сме мнг близки ама пак се виждаме. Проблема е, че 2-3 човека ми казаха, че е забил?!?! А той изглежда (подчертавам изглежда) СУПЕР пекан..знам, че трябва да имам мое мнение, амаа нзнм какво да правя..2рия проблем е, че той живее в др държава (както казах) и си идва САМО през лятото :Х заслужава ли си да тръгвам с него (защото ми писа, че съм мнг симпатична, сладка и тн. и тва го е казал на фртата си) след като после няма да го виждам ЦЕЛИ 10 месеца :Х:Х:Х:Х:Х чувствам се ужасно, помогнете мииииии

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    10 месеца са адски много време...не вярвам да има шанс тая връзка...за тея 2 месеца в който е тук трябва да създадете адски здрава връзка,което си е невъзможно...пък дори и да успеете,пак 10 месеца без да се виждате и да сте разделени на толкова голямо разстояние е...пълно самоубийство...имал съм връзка която беше горе долу подобна,ама ние с нея се виждахме горе долу през 1-2 седмица през почивните дни...адски трудно ще е,вие 10 месеца няма да има как да се виждате,дори и да се чувате всеки ден...според мен няма да завърши добре тая връзка...ако вообще успеете да създадете такава...според мен няма смисъл да го правиш и двамата ще се нараните много,не смятам че може да успеете да създадете сериозна връзка в която не се виждате 10 месеца в годината....
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма смисъл според мен. Не си струва просто да си заедно с човек 2 месеца, а после 10 месеца да не го виждаш. Ужасно дълго време, като има и в предвид, че няма и да се чувате често. По - скоро бих запазила добрите си приятелски отношения и продължила напред с друго момче от моя град, от моята държава.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А по тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

Карайте го по лежерно и несериозно. Или иначе казано мачкайте чаршафите заедно. И после другото лято пак така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    пробвай , нищо не губиш ... но може да останеш много разочарована и наранена (ако се влюбиш) .. иначе можеш да се насладиш на 2та месеца в които може да сте заедно ,, пък после каквото стане : )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Искрено се надявам момчето да не пожелае да има нещо сериозно с теб,защото само от начина ти на изразяване си личи,че си супер куха кифла ... Не,че го знам той к'ъв е,но ако не е някой тъп,надут кретен ... то определено не заслужаваш дори да ти се усмихне Сори,просто не се кефя на надуФфФфкиИииии кату теби
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    А по тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

Карайте го по лежерно и несериозно. Или иначе казано мачкайте чаршафите заедно. И после другото лято пак така.
    Е това е! Правете си кефа, но нищо сериозно не би могло да излезе при тея обстоятелства.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    а бе излез ,забавлявайте се , остави нещата да вървят сами...Вие още не сте се видяли ти си правиш сметки за 2 г напред... хубаво , ако стане нещо ще бъдеш 2 месеца с него , ако не се скарате тогава ще му мислиш...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Искрено се надявам момчето да не пожелае да има нещо сериозно с теб,защото само от начина ти на изразяване си личи,че си супер куха кифла ... Не,че го знам той к'ъв е,но ако не е някой тъп,надут кретен ... то определено не заслужаваш дори да ти се усмихне Сори,просто не се кефя на надуФфФфкиИииии кату теби
    Значиииии, ние не се познаваме така че неможеш да кажеш к'ва съммм Но все пак изказваш мнение :Д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти достатъчно добре се описа в първия си пост,а и след като си пуснала темата ще търпиш и критики
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ти достатъчно добре се описа в първия си пост,а и след като си пуснала темата ще търпиш и критики
    Какво точно съм описала???????К'ва съм била миналата година ли? Че аз може да съм се променила ;дддд

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    пробвайте, но не влагай някакви надежди и кой знае какви чувства. Ако после, след тези 10 месеца, се съберете пак - значи ще бъдете заедно

Град
    В мислите на хората
    Авторке недей да скачаш и да лаеш само щото някой ти е накривил кепето.

Не е нужно да те познаваме за да знаем що за стока си. 5 минути и три изречения са достатъчни за това.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    пробвайте, но не влагай някакви надежди и кой знае какви чувства. Ако после, след тези 10 месеца, се съберете пак - значи ще бъдете заедно
    Амиии...току що си писахме и каза,ч е може да остане в БГ НО не се знае ;/////// МОЖЕ И ДА ИМАМЕ ШАНС ЗАЕДНО !!! <3333

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Авторке недей да скачаш и да лаеш само щото някой ти е накривил кепето.

Не е нужно да те познаваме за да знаем що за стока си. 5 минути и три изречения са достатъчни за това.
    Емм к'во да направя???? Лесно се паля пхххахахахах

Град
    В мислите на хората
    Усмихвай се по често.

Иначе съвет от мен - не се надявай на нещо сериозно. С тия чести и дълги пътувания и несигурен график от негова страна... няма да е добре и за двама ви.

Dr. Gregory House

Ако искаш нещо много сериозно, по-добре не се захващай. Иначе ако ти е ей така за лятото или за кефа просто... давай. Но внимавай да не стане така, че да глътнеш и после той да замине...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    а бе излез ,забавлявайте се , остави нещата да вървят сами...Вие още не сте се видяли ти си правиш сметки за 2 г напред... хубаво , ако стане нещо ще бъдеш 2 месеца с него , ако не се скарате тогава ще му мислиш...
    +1.
    Виж - и два месеца не са малко, ако наистина го харесваш. =)
    На колко сте години, ако не е тайна?
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    От това, което прочетох разбрах, че си страшно повърхностна, разглезена, и както прочетох по-горе си и кифла! Това не го казвам с цел да те обида, а само да изкажа впечатленията ми по темата! За един човек, който се занимава с психология са му напълно достатъчни тези изречения, които си написала, за да ти направи психологически портрет! Така че не минавай с обяснения от рода на - не ме познаваш, за да говориш. Просто от далече лъхаш на простотия, че без никакви угризения да делиш хората на грозни и красиви!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си