.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Какво да правя ?!!

Имам приятел .. той е страхотен .. обичам го .. Но той заминава това лято за Холандия ... Лятото щеше да бъде прекрасно ( с много спомени и тайни срещи под залеза ) .. НО няма да го има ;((( Чудя се дали да го зарежа или да останем заедно ... много ми е трудно ако съм с него ще се измъчвам но ако го оставя за да мога да бъда свободна и щастлива аз ще го изгубя за винаги ;(( Не знам какво да правя МНОГО ГО ОБИЧАМ!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    За колко време ще е в Холандия? Ако наистина се обичате, разстоянието няма да бъде такава пречка. Ако ти отива на бригада, не мисля, че трябва заради това да го оставяш. След като се върне пак ще бъдете заедно. Това ще е още едно предизвикателство за връзката ви. Но ако ти си несигурна и си нямате доверие, не мисля, че ще издържите.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Там ще учи или отива да работи за 3-4 месеца?

Ако е първото - разделете се. Ако е второто потърпи малко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ако отива в Холандия за малко (няколко месеца примерно) си го изчакай, трудно е, но ако се обичате, предполагам ще се справите. Но ако заминава да учи или като цяло отива за повече време (няколко години да речем) няма смисъл... той ще срещне други хора, ти ще срещнеш също, ще се промените, ще се отдалечите... няма как една връзка да съществува само по скайп и да се виждате няколко пъти в годината...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Първо говорете на тази тема, виж дали има желание да запази връзката ви, дали достатъчно го интересуваш, поведението му, как се държи с теб. Всичко това е от значение. След това ще размислиш и ще си вземеш решение.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Ако наистина толкова го обичаш, колкото твърдиш - КАК по дяволите ще говориш такива простотии за зарязване ????? Просто вече ми е писнало от хора, които не знаят какво искат !!!!!!!!!!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Там ще учи или отива да работи за 3-4 месеца?

Ако е първото - разделете се. Ако е второто потърпи малко.
    Абсолютно правилно.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Абсолютно правилно.
    КОЕ Е ПРАВИЛНО ??? Тя каза - МНОГО ГО ОБИЧАМ! Ако го обича НАИСТИНА, как така ще го зарязва ??????????????????? Това да не ти е салфетка да се чудиш дали да я хвърлиш, защото вече си я използвала ?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    КОЕ Е ПРАВИЛНО ??? Тя каза - МНОГО ГО ОБИЧАМ! Ако го обича НАИСТИНА, как така ще го зарязва ??????????????????? Това да не ти е салфетка да се чудиш дали да я хвърлиш, защото вече си я използвала ?
    От начина и на писане се подразбира колко е сериозна тя и колко много го обича. Връзките от разстояние не са за всеки, и със сигурност не са за авторката. Подкрепям валдес напълно!

Като го обичаш много,не трябва и през ум да ти минава да го оставяш.Като е трудно и дай да се оставяме сега..това ще мине и щак ще бъдете заедно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не можеш да ми твърдиш, че го обичаш много, а да мислиш да го зарязваш, само защото трябва да отиде в чужбина. Предполагам не отива да живее там завинаги, а определен период от време би издържала, макар да е трудно - щом се обичате, ще успеете.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си