.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 297
    Това е от невероятното ми прозрение?

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    Когато си със семейството си у вас на какъв език общувате ?
    С баба ми и дядо ми на турски, а с нашите на български.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Знаеше ли, че приятеля ти е османец преди да се запознаете ?
    А би ли тръгнала с него, ако не бе османец ?
    и на двата въпроса да

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    а ваще биха ли ти разрешили да се ожениш за него, ако не е ислямист ?
    n00bs

да, ако го обичам

Град
    Niggaland
    aweeeeeeeeeeeeeeeee да, сигурно
    n00bs

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii да

Град
    Niggaland
    ще ти споделя една тайна, въпреки, че си османка, бих те поробил с деспотичния си член

и все пак нз как изтрая да отговриш нормално на всичките ми въпроси
    n00bs

ще ти споделя една тайна и аз... не искам други освен приятеля ми
    и не е до траене, а по - скоро до четене на правилата, гледане в повечето случаи на шега и т.н.

Град
    Niggaland
    какви правила на всеки му е през чепа за тях
    и има един лаф - и аз имам телевизор вкъщи ама ходя на кино
    n00bs

прочетох ги... старая се да ги спазвам
    аз съм доволна от екстрите на телефизора

Град
    Niggaland
    ще си говорим, след 3-4 години като телевизора няма нищо за гледане, а са разлепили готини плакати за кино
    n00bs

времето ще покаже

Мега фен
    Град
    <3
    ewww ^_

Говорила ли си нарочно на турски пред някой, който не го разбира, за да не научи за какво говориш... ох... имам предвид... примерно по телефона с някоя приятелка или приятел, който също знае турски, ама до теб има някой, който не го знае и ...абе сещаш се хах ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Niggaland
    това и аз съм го правил, но с английски
    n00bs

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Talabani'nin ofisinden yapılan açıklamada, güvenoyunun çekilmesi talebiyle farklı siyasi partiler ve bağımsız milletvekilleri tarafından sunulan imzaların geçerliliğini değerlendirmek üzere bir komisyon kurulduğu hatırlatılarak, bunlardan 11'inin, imzalarını geri çektikleri konusunda Cumhurbaşkanlığı'na bilgi verdiği kaydedildi. İki milletvekilinin de imzalarının işleme konulmaması talebinde bulunduğuna işaret edilen açıklamada, mevcut şartlarda imza sayısının 160'ta kalarak gerekli 163 sayısına ulaşmadığı ve bu nedenle Meclis Başkanlığı'na sunulmadığı kaydedildi. Açıklamada, Irak'ta yaşanan siyasi krizin yol açtığı tıkanıklığın güvenlik ve ekonomi alanlarında da olumsuz etkileri olduğu vurgulanarak, anayasa ve kanunlar çerçevesinde sorunun aşılması çağrısında bulunuldu. Talabani, ülkedeki siyasi gruplara da güvenoyunun çekilmesi talebinin sonucu ne olursa olsun, görüş ayrılıklarını gidermek üzere ulusal diyalog için biraraya gelmeleri çağrısında bulundu. Öte yandan Kuzey Irak'taki Bölgesel Yönetimin Başkanı Mesud Barzani, Irakiye Koalisyonu Başkanı Iyad Allavi ile Sadr Bloku yetkililerinin, bugün Erbil'de toplantı yapmaları bekleniyor.

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ewww ^_

Говорила ли си нарочно на турски пред някой, който не го разбира, за да не научи за какво говориш... ох... имам предвид... примерно по телефона с някоя приятелка или приятел, който също знае турски, ама до теб има някой, който не го знае и ...абе сещаш се хах ^
    Случвало се е, една приятелка имаше празник и трябваше да пазя тайна
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Talabani'nin ofisinden yapılan açıklamada, güvenoyunun çekilmesi talebiyle farklı siyasi partiler ve bağımsız milletvekilleri tarafından sunulan imzaların geçerliliğini değerlendirmek üzere bir komisyon kurulduğu hatırlatılarak, bunlardan 11'inin, imzalarını geri çektikleri konusunda Cumhurbaşkanlığı'na bilgi verdiği kaydedildi. İki milletvekilinin de imzalarının işleme konulmaması talebinde bulunduğuna işaret edilen açıklamada, mevcut şartlarda imza sayısının 160'ta kalarak gerekli 163 sayısına ulaşmadığı ve bu nedenle Meclis Başkanlığı'na sunulmadığı kaydedildi. Açıklamada, Irak'ta yaşanan siyasi krizin yol açtığı tıkanıklığın güvenlik ve ekonomi alanlarında da olumsuz etkileri olduğu vurgulanarak, anayasa ve kanunlar çerçevesinde sorunun aşılması çağrısında bulunuldu. Talabani, ülkedeki siyasi gruplara da güvenoyunun çekilmesi talebinin sonucu ne olursa olsun, görüş ayrılıklarını gidermek üzere ulusal diyalog için biraraya gelmeleri çağrısında bulundu. Öte yandan Kuzey Irak'taki Bölgesel Yönetimin Başkanı Mesud Barzani, Irakiye Koalisyonu Başkanı Iyad Allavi ile Sadr Bloku yetkililerinin, bugün Erbil'de toplantı yapmaları bekleniyor.
    не ме интересува политическото положение в Турция
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    мерси

Вярваща ли си?
    Ако да - доколко? Ако не - защо?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Вярвам в това, че има някаква сила... доста хора го вярват. Но не нещо, което да ми е основно в живота. Мисля, че даже и да има нещо, човек има власт над живота си, като изключим смъртта.

В какъв смисъл "има власт"? Тоест отричаш възможността всичко вече да е предначертано?

Всъщност... мисля, че всичко е предначертано , но има някой, който все пак да променя нещата... или всичко е преначертано, но понякога стават такива обрати, че си мислим, че 'има власт'

Град
    Niggaland
    Чела ли си куранна ?
    n00bs

В какъв смисъл е предначертано - вярата в "съдбата", че всичко е предопределено от някоя сила? Идеята, че ако няма елемент на случайност във физиката, има само един начин, по който могат да протекат нещата. Или нещо друго (обясни).

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    В какъв смисъл е предначертано - вярата в "съдбата", че всичко е предопределено от някоя сила? Идеята, че ако няма елемент на случайност във физиката, има само един начин, по който могат да протекат нещата. Или нещо друго (обясни).
    Вярата в съдбата. Вярвам, че има много начини и именно тази сила ни кара насочва да изберем по - добрия път в живота, въпреки че в момента може да не го осъзнаваме. Боже, звуча като сектант.
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Чела ли си куранна ?
    не съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си