- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче
Не искам да Ви забавям с разни овъртания, затова ще карам по съсщество... В моя клас има 1 момиче (което харесвам >>малко<<). Проблемът не е в това, а в това, че има едни други момчета /една малка добавка - като се саберат всички могат да пребият всеки, затова ме е страх :Д/ от моя клас, които я блъскат, обиждат я, наричат я ,,тъпа крава'', ,,кур*а'' ( с извинение ), а тя се тича и тича след тях.. Аз и давам да преписва по тестове, да преписва домашни, а тя дори не ми обръща внимание, запомнила ме е като ,,зубрача за домашни'' .. Та искам да Ви попитам как да кажа на другите да спрат с обидите, блъсканията и тем подобните (, защото не мога и да си представа как дори можеш да обидиш или посегнеш на момиче) ?
Ами щом я обиждат значи вероятно си имат причина (дори ти самият да не си наясно)
А и те самите щом посягат на момиче си прави сметка кви тъпаци са-кажи й го това и на нея самата,защото като гледам написаното от тебе за нея си правя извода,че е незряла и не знае кво иска....
Плюс това как може да я харесваш(дори и малко) след като виждаш след какви тича?
Тя те има за ,,зубрача за домашни'' и тва е - използва те само и единствено с такава цел(тва е положението не си мисли че имаш особен шанс) А и да тръгнете(ако изобщо стане) ще те използва вероятно заради домашните .....Не си прави труда да се занимаваш с такава,със сигурност има момиче,което ти не забелязваш и зяпаш по тази, както тя зяпа по онези момчета....
ей пате много умни коментари започна да пишеш бре ;D
Не тя се премести в моя клас.. и както се казва.. нали.. сещаш се :Д (любов от пръв поглед).. ама после като я опознах и като усетих, че ме използва това чуство намаля.. ама пак остана малко и :Д сърце не ми дава да не й дам да препише
Аз нямам в предвид да правиш тяло за да те харесват момичетата , а просто да станеш по-здрав и нацепен и да не даваш да те бухат например
това че си пълничък нищо не ти пречи да започнеш да вдигаш някакви гири или направо фитнес , а и да се научиш на малко лицеви опори
абе виж са то само с чувство за хумор не става
поне се стегни,млад човек си
почни някакъв спорт с приятели най-добре така хем ще си с тях и ще има смях па току виж някоя спортна мацка мине и те видине разчитай само на вътрешната си красота (казвам просто не знам как изглеждаш!) защото (дълго време) ще си останеш сам (поне докато момичетата не осъзнаят че да тичат след онези празноглави няма смисъл и да не съдят по външния вид) а пък като се стегнеш хем ще изглеждаш добре хем ще си над онези освен на външен вид, и на акъл !
точно ти го каза патенце![]()
Няма гии :Д
Последно редактирано от Swolly : 06-16-2012 на 16:40
--------------------------
Последно редактирано от loveca777 : 06-16-2012 на 16:43
ей сега ще ги махна :Д
Значи, най - просто, с 2 думи - Да й тегля майната :Д ( и btw да Ви се пофала - освен да разсмивам - мога и да пея)
браво![]()
,забрави и рисуването
а сега отивай в ексфактор или направо в операта![]()
момче, ти си скрит хомосексуалист. в природата е обратното - момичетата дават на момчетата да преписват, за да им се харесат. другото е неестествено, момчетата зубрачи рано или късно стават хохохомо.