.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Не тя се премести в моя клас.. и както се казва.. нали.. сещаш се :Д (любов от пръв поглед).. ама после като я опознах и като усетих, че ме използва това чуство намаля.. ама пак остана малко и :Д сърце не ми дава да не й дам да препише

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Swolly Виж мнението
    Не тя се премести в моя клас.. и както се казва.. нали.. сещаш се :Д (любов от пръв поглед).. ама после като я опознах и като усетих, че ме използва това чуство намаля.. ама пак остана малко и :Д сърце не ми дава да не й дам да препише
    остави я тази не е за теб
    И знаеш ли защо тича след тях все? Помисли над това!
    А ти се стегни малко физически , започни лицеви , лостове , фитнес , защото от написаното разбирам ,че тези от твоя клас бият такива като теб..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    остави я тази не е за теб
    И знаеш ли защо тича след тях все? Помисли над това!
    А ти се стегни малко физически , започни лицеви , лостове , фитнес , защото от написаното разбирам ,че тези от твоя клас бият такива като теб..
    а тъй почни упражнения ! ;d
    а и като е била новата нормално е да имаш симпатии
    1во не я познаваш(идеализираш я)
    2ро любопитно ти е,интересна ти е
    това не е любов от пръв поглед а симпатия прави разлика :Д

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    а тъй почни упражнения ! ;d
    а и като е била новата нормално е да имаш симпатии
    1во не я познаваш(идеализираш я)
    2ро любопитно ти е,интересна ти е
    това не е любов от пръв поглед а симпатия прави разлика :Д
    1. това за упражненията ще е малко трудното, зашото съм леко ! леко ! пълничък
    2. НО ! НО мога да разсмивам всички, което ( надявам се ) компенсира част от .. теглото ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Swolly Виж мнението
    1. това за упражненията ще е малко трудното, зашото съм леко ! леко ! пълничък
    2. НО ! НО мога да разсмивам всички, което ( надявам се ) компенсира част от .. теглото ..
    Аз нямам в предвид да правиш тяло за да те харесват момичетата , а просто да станеш по-здрав и нацепен и да не даваш да те бухат например
    това че си пълничък нищо не ти пречи да започнеш да вдигаш някакви гири или направо фитнес , а и да се научиш на малко лицеви опори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си