- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как лумкате?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
аз такаи неща не употребявеам.......................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................вече![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
начи си бил мноо зарибене то въпросът ми пак е валиден. как лумкаше?
с чай е супер. не те тряска няма го ефектът който лично мен не ме кефи със световъртежа..
таа..?
Не съм зарибен, всъщност никога не съм си падал особено ама просто последните пъти така се случи , че бяха някви брутални чукове, от които направо лошо ми ставаше и се отказах тотално.
Последно дето го пушех буквално от 2 дръпки след няма и 3 мин само се пляснах по челото , казах "ябааа" и тва беше![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
може би не е бил правилният...!
или мноо здрав или друсан.
God gave us that riddle. Уит но енсър. peace mothafucka'
То тва дет се пляснах по челото не беше трева, а беше "Jamaican Gold Extreme" ако си чувала тва си напао чай в смисъл, доколкото знам няма закон срещу него, защото няма THC
Законът е закон,
но той врата в полето е
тютюн малко винаги трябва да си има. Иначе дере , но сори вече не се занимавам с тези работи :3
бях брат хората ми завиждаха ,че винаги бях толкова напушен. Сега съм спрял тези боклуци.![]()
С тютюн. Тия дето пушат редовно чисто са някви пациенти. Пък да си слагам пушенето в яденето и пиенето винаги ми се е струвало...Неествествено.Плюс (и най-вече), че е много занимавка.
![]()
И, колкото повече пиеш толкова повече ожадняваш и колкото повече ожадняваш толкова повече пиеш....Зарибявка е.Ама, не става за всеки път.
![]()
то си е до самоосъзнаване, познавам и хора и хора, които си барат.
такива дето всеки ден по 7-8 и други дето от време на време, дет си контролират барането.