.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 346

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щруделче аз съм близначе. Я кажи в комбинация с момиче везни, овен или телец какво би могло да се случи/очаквам? за трите по отделно по няколко изречения примерно.

гледам че ти е интересно, пък може и да познаваш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Щруделче аз съм близначе. Я кажи в комбинация с момиче везни, овен или телец какво би могло да се случи/очаквам? за трите по отделно по няколко изречения примерно.

От тези, които изброи само за телеца знам повече... И понеже не знам коой знае колко за другите:

"Близнаците могат да се разберат с абсолютно всички благодарение на вродената си хамелеонщина.
    В младежка възраст най-добре си пасват с Везните и Водолея. Те също са въздушни знаци, точно толкова повърхностни, непостоянни и свободолюбиви.

В средна възраст Близнаците леко се успокояват и намират общ език с Телеца, който им предоставя приятелство и стабилност и Овена, който успява да им наложи своето АЗ.

В зрелия си период Близнаците са доста напреднали в интелектуалното си развитие и са стигнали до определено ниво на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В зрелия си период Близнаците са доста напреднали в интелектуалното си развитие и са стигнали до определено ниво на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона."

are you kidding me? :X И двама скорпиони в класа сме тройкаджии ,а близнаците са адски умни
    ,,Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. - това също е грешно - 100 телефонни разговори провеждаме, за да се разберем дали ще излизаме някъде
    ,,никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. ,, -слабохарактерни не , но винаги се оплакваме и хленчим и недоволстваме, ако не пред другите - тайно.
    ,,имам чувството, че могат да се справят с всичко'' - имай си го за себе си пфф..
    ,,Позитивни са, не са страхливи'' - позитивни друг път ,но за страха го улучи , макар че един приятел скорпион доста се страхува от рискове .
    А за това ,че скорпионите били секси също е не е много вярно - зависи дали тренира и тнт
    Абе значи горе долу съм съгласен с теб само за това с цвета на очите .
    Последно редактирано от loveca777 : 06-17-2012 на 11:55

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    are you kidding me? :X И двама скорпиони в класа сме тройкаджии ,а близнаците са адски умни
    ,,Максималисти са, не мисля че за тях има понятие като 'горе долу, може би, не знам, не съм сигурен' и т.н. - това също е грешно - 100 телефонни разговори провеждаме, за да се разберем дали ще излизаме някъде
    ,,никакъв случай не са слабохарактерни и никога няма да ги видиш хленчещи и оплакващи се от живота. ,, -слабохарактерни не , но винаги се оплакваме и хленчим и недоволстваме, ако не пред другите - тайно.
    ,,имам чувството, че могат да се справят с всичко'' - имай си го за себе си пфф..
    ,,Позитивни са, не са страхливи'' - позитивни друг път ,но за страха го улучи , макар че един приятел скорпион доста се страхува от рискове .
    А за това ,че скорпионите били секси също е не е много вярно - зависи дали тренира и тнт
    Абе значи горе долу съм съгласен с теб само за това с цвета на очите .
    Пф
    Някъде бях чела, че скорпиона е този, който ще ти каже: 'Не можеш да познаеш коя зодия съм', или ще е супер недоверчив, ако е от онези, които не се интересуват от окултни неща^

И пак казвам... освен слънчевия знак, е важен и асцендента и куп други неща.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пф
    Някъде бях чела, че скорпиона е този, който ще ти каже: 'Не можеш да познаеш коя зодия съм', или ще е супер недоверчив, ако е от онези, които не се интересуват от окултни неща^

И пак казвам... освен слънчевия знак, е важен и асцендента и куп други неща.
    добре , аз съм роден на 25 октомври в 11 часа на обяд

какъв е асцендента ми ;d

Ти си някакъв пълен идиот, за съжаление скорпион.

За щастие съм наваксала за такива, като тебе - тройно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от beautifulinfinity Виж мнението
    Ти си някакъв пълен идиот, за съжаление скорпион.

За щастие съм наваксала за такива, като тебе - тройно.
    добре А как стигна до това заключение ?

Аз момиче на 17 - Лъв ( август)
    Той риби на 24 - март.
    Нищо не разбирам от зодии , някакви наблюдения имате ли ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kitti123 Виж мнението
    Аз момиче на 17 - Лъв ( август)
    Той риби на 24 - март.
    Нищо не разбирам от зодии , някакви наблюдения имате ли ?
    Имаш гажИ овен душице ^^

Едит: Оф... сега загрях, че това са годините ви ^^

Както и да е...
    горкото момче ^^
    4XCOKИ

добре А как стигна до това заключение ?
    Човек, ако ми знаеш акаунта, веднага ще вденеш, както и да е.
    Във философия и религия съм живуркала и аз.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

и аз ще кажа:Д
    телец - не, в предния пост написах защо.
    с овен мисля, че би било идеално.тя е ловец. обича да гони, да преследва, пали се, но бързо й минава ентусиазмът, като опитоми някого (а с чар, като нейния, няма какво друго да се случи). т.е. на нея й е нужен някой точно като близнаците - развей прах, примък-отмък, неспособен да изразява ясно чувствата си. тя ще си се чуди как пък тоя не й се връзва във воалите, а той ще е ок, 'щото тя ще му играе 4697358967348654 етюда, всеки път различна, само и само да го излъже. проблем би се появил, ако близнакът се отегчи от постоянното й внимание, ако му дотегне присъствието й, но не ми се вярва. мъж близнаци-жена овен според мен създават прелестни взаимоотношения помежду си, съгласно стихиите и темпераментите си. неангажиращи, наиграни, несигурни, недефинирани, в процес на случване. in progress, както е всичко покрай близнака (а и овена).

за везни не ми се говори, защото нямам нищо хубаво за казване.

//личи си, че съм в сесия, обаче. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си