Ами да .. пак ще ти дам пример със същия случай:на следващия ден ми се обади и говорихме,при което той ми каза:Помниш ли всичко от снощи? и аз:мм да .. ии последваха едни обяснения как това било всичко,което е искал да ми каже от страшно много време и т.н.Ако при теб той не отваря темата ти му подхвърли нещо от сорта на:Шегата/Базиците/Думите ти от онзи ден/вечер помниш ли ги ? Я кажи сега пак ли мислиш по същия начин и се позасмей малко..за да изглежда хем като закачка,хем да проличи,че не вземаш всичко много много на шега.И отворете темата,виж какво ще каже тогава. При мен от там нататък всичко си се подреждаше малко по-малко,аз се опитвах да не бързам.Така и той малко по-малко се отпускаше ,не прибързвахме,но и не съм оставяла нещата да се проточват много.Действахме предпазливо и малко по-малко,за да си следим и анализираме реакциите,карахме го по-бавно и резултатите честно да си кажа са повече от уникални ^_^ Пожелавам ти това,което ти е казал наистина да го мисли...и всичко да се нареди така както искаш.