- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
и аз ще кажа:Д
телец - не, в предния пост написах защо.
с овен мисля, че би било идеално.тя е ловец. обича да гони, да преследва, пали се, но бързо й минава ентусиазмът, като опитоми някого (а с чар, като нейния, няма какво друго да се случи). т.е. на нея й е нужен някой точно като близнаците - развей прах, примък-отмък, неспособен да изразява ясно чувствата си. тя ще си се чуди как пък тоя не й се връзва във воалите, а той ще е ок, 'щото тя ще му играе 4697358967348654 етюда, всеки път различна, само и само да го излъже. проблем би се появил, ако близнакът се отегчи от постоянното й внимание, ако му дотегне присъствието й, но не ми се вярва. мъж близнаци-жена овен според мен създават прелестни взаимоотношения помежду си, съгласно стихиите и темпераментите си. неангажиращи, наиграни, несигурни, недефинирани, в процес на случване. in progress, както е всичко покрай близнака (а и овена).
за везни не ми се говори, защото нямам нищо хубаво за казване.
//личи си, че съм в сесия, обаче. :Д
Ами за телците казват че най-много се напасват с девите и козирозите. Ти какво мислиш? Каква е идеалната комбинация за жена телец? Като изключим мъжа телец разбира се.
Октомврийски скорпион... ни мъ радва, някак не ми се струва скорпион не знам защоИначе вие може да сте тройкаджии, аз съм завършил ТУ с над 5.20 диплома.
Хаха, че то си е за гордост, ходи тебе да те изцедят там, пък да видим дали няма да се гордееш
Едит: Всеки човек е мързел, щом се отнася до учене.
блааааб, кажи за рибите ^^
и скорпионите ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мъж:
*риби (посвещават се. работят добре. милички и добри са. вярно, с голямо его, често без покритие, но се отдават. за съжаление, до самоотрицание, което лично мен, като земен знак, ме отвращава. но жената телец обича да властва над партньора си, да го води, а мъжът риби в моята тетрадка е идеалният мъж под чехъл.)
*рак (потъва до самозабрава. създава лична, интимна, приказна реалност, което на момичетата телец покрай мен ужасно им харесва. ракът носи магията със себе си и заразява. моят проблем с раците е емоционалността. не, че я има, напротив - ужасно ценя водното начало у хората, но просто ракът е склонен да вярва, че неговите чувства са по-интензивни, дълбоки и => по-ценни от тези на останалите. някак изначално убеден е в значимостта им, което е по-скоро проява на комплекс, отколкото на силно изразено его. тази сигурност го прави от пренебрежителен и снизходителен до жесток.
но и двамата с телеца обичат дома, създават уют. той създава приказката, тя му дарява женствеността и красотата си. тя дава трезвия поглед и земна стабилност, той я огражда с цялата романтика на света. класическа романтика, каквато тя харесва и цени. според мен работи.)
*скорпион(но тя ще трябва да печели и да бъде отговорната във връзката, той ще е по любовта: към нея, живота, света; по приключенията, шегите и изобщо хубавото време. т.е, тя трябва да потисне меркантилността си мъничко и да се примири с по-евтини бижута, украшения, кола, дом, етц. скорпионът не е най-големият домошар също така, но това се преживява, телецът създава достатъчен уют за себе си и другите.)
едит:
земя:
*козирог - той работи здраво. печели добре. обгрижва семейството. но е по-студен, няма да е вечно по задника й. склонен е към агресия. по мое мнение би се събрала много земна енергия, а смятам, че истината е в баланса, в сблъсъка на 2 начала, когато става по-трудно и => по-интересно. но иначе е напълно възможна комбинация.
//дева ми е най-отвратителният знак. отделно от това, не познавам човек, който да харесва девите по какъвто и да е начин. в Китай не наемат на работа представители на знака. разбирам ги, много ми е женски и на мен, по най-неприятния стереотипен начин.
не:
*близнаци - казахме
*овен - според мен овенът може да се влюби в телец, но няма да е дълго, ако тя изобщо го отрази.
*везни - пх
*водолей - не знам. впечатленията ми от водолей са оскъдни и противоречиви. мъже - голямо его и някаква излишна показност, жени - духовност, задълбоченост...(като мъж стрелец, хаха:Д)
*лъв - не може да стане, защото и двамата имат нуждата да бъдат обожавани.
*стрелец - по-зле и от овен. стрелецът може да оцени женствеността на телеца и несъмнено го прави, но за нещо сериозно - не го виждам. жената телец избира мъжете си, не те нея. а тя знае какво иска, знае и как да го получи. не се задоволява с по-малко, за разлика от други.
Последно редактирано от Blab : 06-17-2012 на 14:11 Причина: видях, че съм предложила само вода:Д
оххх стана ми интересно я кажи за близначка кво ще пасва ^^
РИБИ
за мъжете май казах. мен ужасно ме привличат на първично ниво. секси са ми, наперени, а иначе са такива захарчета. чувството за хумор и самоувереното говорене извикват усмивка на лицето ми, а и предразполагат към спорове, които са идеална форма на комуникация и флирт. всичко хубаво, обаче са ми лесни, в онзи неприятен смисъл, в който спечелиш ли ги веднъж, са твои завинаги. ако търсиш сигурност, ок, но аз държа да я има и тръпката, постоянната живост, а не да се приемаме за даденост от тук до края на света.
жените. обожавам жените риби. и те ме харесват. дълбоки, посветени, потайни, любопитни, отворени към света, но не и потъващи в него. отстрани ми се струват завършени, самостойни, самодостатъчни. те са от хората, които обгрижват най-добре, но най-трудно се споделят/разкриват. това е предизвикателство, което ги прави интересни. а и често усилието и времето си заслужават. това, което не харесвам в жените риби, е склонността им към бърза адаптация в различни среди, с различни хора. съвсем естествено, както водата заема формата на съда, в който е налята, така рибите се вписват в пейзажа. да, знам, че е заради силната им интуиция и развитата емпатия, че улавят енергията на атмосферата и започват да излъчват на дадената честота, но на мен не спира да ми изглежда като игра/театралност/престореност. променливостта им ме плаши, а на моменти дори и гнуси. но това е нормално за човек, който цени константите в живота и света.
в любовта и жените потъват във връзките си, както и мъжете. посветени са до нездравословно ниво. и страдат. много страдат. защото подобна емоционалност се оценява много трудно, трудно се понася и още по-трудно се пази.
Благодаря за дългия пост.беше адски поучително и интересно.
4XCOKИ
Аз момиче на 17 - Лъв ( август)
Той риби на 24 - март.
Нищо не разбирам от зодии , някакви наблюдения имате ли ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
4XCOKИ
Не те разбирам
В раздел философия и религия не съм влизал отдавна, а има лиготии и простотии, който съм писал в някои теми от преди 1 година ,че и повече .
Последно редактирано от loveca777 : 06-17-2012 на 15:30
Аз съм овен,приятеля ми е лъв.Сблъсъците са неизбежни,но страстта е ..... грррр !!! :P
аз съм везни , а приятеля ми е водолей .. доста се караме .. blab???![]()
аз съм близнаци , а приятеля ми е риби... какво мислите за тази комбинация,че аз много не ги разбирам комцинациите на зодиите?
Я кажете няколко думи и за жена дева и мъж лъв, е и на мене ми стана интересно дали има връзка отношенията със зодиите.
Иначе аз съм си дева и честно казано повечето хора, на които кажа, че съм дева възкликват "Ауу девите са много готини и добрички!". С мъже от моята зодия нямам близки отношения (хм..може би има защо), но са ми казвали, че разликата между мъже и жени е огромна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..