Одеве спорих с едно приятелче на интересна тема и реших да ви питам , форумни лъвове.Уикенда бях на дискотека с познати от УНСС и за голям мой късмет на съседната маса имаше една близка приятелка.Отидох да се видя с нея и нямаше как поостанах малко за 1 танц Запознах се с 1 много яка кифла ( 8/10 +-1 в зависимост от това колко тъмно беше и колко бях пил) . Беше досадно глупаво момиче , обаче пък беше яка и бях в настроение.Че май бях повечко на тяхната маса , отколкото на нашата .По едно време я поканих да изпушим цигара навън за малко и разбрах , че е необвързана.Тръгнах си с нея към нас , очаквайки супер секс с красива кифла - нещо , което от месец не ми се беше случвало.В дискотеката се бяхме целували и ми се стори неумела , но го отдавах на факта , че не иска да се развихри пред приятелката си , защото не знае в какви отношения сме.Представете си безкрайното ми разочарование , когато след малко натискане в нас и събличане думите и бяха " Даай еби ме ". Не знам как не ми спадна честно казано.Излишно е да казвам , че не беше най-страхотният секс , който съм правил.факт е , обаче че и аз не се старах и просто гледах да си правя кефа .Това може би обеснява факта , че и тя се оплакала от мен
Според вас има ли връзка между външния вид и качествения секс ? Според мен , колкото по-хубав си , сексът е на по-лошо ниво.Обяснението е просто - и Дилена и аз сме имали доста партньори , обаче пък поне аз не съм имал прекалено дълга , за да знаем какво харесва на човека , с когото спим.Още повече , че има някои двойки , които правят секс всеки ден , а аз правя примерно 2-3 на месец , когато нямам специална приятелка.Също отношението ми към жените се прехвърля в леглото - не ужавам какво им харесва и просто си правя кефа на мен да ми е хубаво