.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Имам въпрос..
    На нас ни бяха казали така, на което и желание да ни приемат, на 1во класиране, да се запишем за да си запазим мястото и да се борим и за по горните желания. Но не ми е много ясно как става това =D Там подаване на документи, заявления пак има ама не мога да схвана =D :X
    Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:
    И аз имах нужда от обяснение. Но примерно са ме приели в 91 НЕГ и 73 СОУ, и в двете у-а ли трябва да ходя? или само 1-то?

Няма как да те приемат в две училища. ;д Приемат те само в едно училище и гледат по желания. Класират те на четвърто желание, дори да ти стига бала за пето.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Няма как да те приемат в две училища. ;д Приемат те само в едно училище и гледат по желания. Класират те на четвърто желание, дори да ти стига бала за пето.
    lol .. на нас ни казваха, че може да те приемат в няколко у-ща и влизаш където ти си избереш.. О_о

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    lol .. на нас ни казваха, че може да те приемат в няколко у-ща и влизаш където ти си избереш.. О_о
    Само в едно приемат.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

SunT тя даде само пример .. ;д

SunT, дадох само пример.
    anonymousx, дали са ви грешна информация или просто не сте разбрали.

PS. момче съм. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си