- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна връзка ??!?! според Вас ?
Значи ходя с едно момиче от седмица и нещо и аз съм по малък от нея , но не съм девствен , а тя е , но това не е важно... и така седим си ние на едни стълби и си говорим и по едно време без да искам така с пръсти и погалих коляното отпред и тя : "ооООООО нненен" и се отдръпна , и се чудя защо реагира чак така , като се има в предвид че това докосване беше съвсем неволно , и дори да не е кво лошо има да се пофлиртува малко ??? според вас нормална реакция ли е тва ?
ПС: аз съм на 15 тя на 16
Ем... нещо си оакал картинката. Не почваш добре а това хич не е добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
уж ходиш с нея пък малко флиртуваш.... няма такъв филм майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Шашка се, че и намекваш за секс, даже всъщност да не е било така.
Обясни и, че не си имал нищо предвид и че е било неволно.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
пич следващия път и бръкни с два пръста между краката и ще има ооООООО ддададаа
6б3З10
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А тя... знае ли, че ходите?
И какво правите като ходите?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кирилицата в нашия форум е задължителна!
:LadyDi:
Последно редактирано от LadyDi : 06-20-2012 на 06:48 Причина: Латиница
Не чакай. Говори с нея, защото не е нормално да подскача от най-невинното движение. Ако ще стиска краката, по-добре да знаеш отсега и да не си губиш времето в убеждаване на някоя, която след 5-6 месеца връзка ще ти заяви, че има нужда от време, за да й спечелиш доверието.
Мда, и това става![]()
![]()
![]()
Нищо красиво не е постигнато с нетърпение, изискване, грубост, арогантност, пресмятане ...
Момичето се е притеснило, 'щото може би като ходите от малко време и тя се чуди до колко са ти сериозни намеренията. Или й се струваш напорист и досаден. Аз напр. мразя натегачи, въпреки че съм по-скоро частен случай ("в секса няма нищо лошо и бла-бла" не важи за мен.). Бях спечелена с много толерантност и разбиране от настоящия ми приятел. Той, за разлика от бившия, не ми се натягаше непрекъснато, с досадни малоумни намеци, прозря, че имам проблеми с минали преживявания и просто не беше такава свиня. В крайна сметка нещата се случиха почти веднага, именно заради това добро отношение.
Дръж си се нормално с нея и не й натрапвай толкова сексуалността си, може и да станат нещата. ; ) Стига ти да си готов да експериментираш с по-различно поведение - по-търпящо, любящо и етц. Не е казано, че ще станат нещата, но може да пробваш, ако ти се занимава, ако искаш да опиташ да си нежен и внимателен с девойчето. Щом е девствена, сигурно е много притеснена.
Ако си с Пантериното отношение - откъде-накъде ще чакам, аз трябва да знам дали ще ми се пусне скоро, не се занимавай.
Т'ва не те прави/няма да те направи лош човек.
Просто за съответното отношение към нещата получаваш съответните връзки и обратно. Ако не си готов да чакаш или да проявяваш разбиране, просто не се занимавай - т'ва не те прави лош човек. Нали всеки си гледа интереса.
Ако не можеш да я търпиш ошашавена и психирана (както е реагирала тя :Д и както и аз в някакви ситуации съм реагирала) наистина не се занимавай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно съгласна съм с jghgh
Или говори направо с нея, или изчакай просто, за да свикне с теб и да се отпусне. Нормално е да се притеснява, особено когато е девствена, ходите от седмица и ти , несъзнателно й правиш намеци за секс.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ХАХАХа погалил по коляното тя се стреснала горката... еее,кой знае тя сигурно сънува кошмари тцтц
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз пън не разбрах защо да е странна връзката!?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright