.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Иди им го кажи Всъщност аз не се разделям с лоши чувства с тях. Каквото било - било. Аз съм оптимистка и вярвам, че наистина ще срещна умни и трудолюбиви хора, защото такива все още има!
    Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д
    Еми май не.
    Леле с теб сме толкова еднакви - пианото, химията, идиотите от бившия клас. Ако кажеш, че харесваш криминални романи ще те разцелувам DDDD

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Еми май не.
    Леле с теб сме толкова еднакви - пианото, химията, идиотите от бившия клас. Ако кажеш, че харесваш криминални романи ще те разцелувам DDDD
    Обожавам да чета. Каквото и да е. Не харесвам определени жанрове, всичко зависи от дадения автор и от стила му на писане. И от сюжета и героите, естествено, ама ако авторът знае как да пише, дори това няма значение ;д

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Обожавам да чета. Каквото и да е. Не харесвам определени жанрове, всичко зависи от дадения автор и от стила му на писане. И от сюжета и героите, естествено, ама ако авторът знае как да пише, дори това няма значение ;д
    И аз попринцип чета всичко каквото ми хареса, но напоследък започнах мнооого да се зарибявам по Агата Кристи и Джефри Арчър.
    П.П. Доста оспамихме темата ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си