.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Бисери, смешни случки

Някоя друга случка с непознат, някой учителски бисер

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Аз,две мои приятелки и един друг фр. седим в почти празен трамвай.Моя фр. отваря прозореца и крещи:"Абе,вие за готини ли се мислите?".Една баба,седнала зад нас се възмущава: "Абе,вие са на какви ми се праите!На яки ли?Щото не сте.Нашата държава остана само с такива като вас-пияници,наркомани и прекалили със захарта!" Нямам представа как го измисли това след като никой от нас не пие(нито е прекалил със захарта)
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

хаха омг ама тя ви го е казала а пък вие не сте прекалили със захарта хаха хахахаха омг забавна шега хаха хохохо хехехехе хеих ихаохаеоаиехеах хахахахахгахаоаихаохгаио хьаьахьхьхьхьххъхъ
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

ааа сега се сетих за една: ние с една фр се шегуваме с една "песен" (на Боян-циганино) ии тя почна да ми вика циганке ;ддд ии аз един ден си вървя, пред мене едно момиче, което много приличаше на нея. настигнах момичето и я хванах, викам й ей, циганке ....пък то не било мойта приятелка...умрях си от срам

Супер фен Аватара на BadAss
    така не се бях смял от много време насам -.-'

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Аз,две мои приятелки и един друг фр. седим в почти празен трамвай.Моя фр. отваря прозореца и крещи:"Абе,вие за готини ли се мислите?".Една баба,седнала зад нас се възмущава: "Абе,вие са на какви ми се праите!На яки ли?Щото не сте.Нашата държава остана само с такива като вас-пияници,наркомани и прекалили със захарта!" Нямам представа как го измисли това след като никой от нас не пие(нито е прекалил със захарта)
    Значи сте наркомани?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    тази тема няма да просъществува дълго.... предлагам ви да се насочите във 'фън'-а ..
    dude, това е Кофата все пак
    -.-
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    ааа сега се сетих за една: ние с една фр се шегуваме с една "песен" (на Боян-циганино) ии тя почна да ми вика циганке ;ддд ии аз един ден си вървя, пред мене едно момиче, което много приличаше на нея. настигнах момичето и я хванах, викам й ей, циганке ....пък то не било мойта приятелка...умрях си от срам
    ааа сега се запомни като едно: ние сме една FR шега с "песен" (Боян-цигански) и тя започва да плаче ми циганин; DDD е един ден и аз вървя пред мен момиче, което изглеждаше като много. уловени с момичето и я хвана, я наричам Ей циганин .... не ми беше приятел ... умира от срам
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Супер фен
    То целият ми живот е една смешна случка.

Иначе....Гледам си с'я тетрадката и бях помолила една съученичка да ми напише к'во издаделство е еди-кой си учебник...Гледам написала си е фейсбука, "Джесика Пичката" и "Брой, Брой и мен ме брой ще останеш ли силно мой (music) ;dd" Напомняте ми на нея. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си