- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бисери, смешни случки
Някоя друга случка с непознат, някой учителски бисер![]()
![]()
Аз,две мои приятелки и един друг фр. седим в почти празен трамвай.Моя фр. отваря прозореца и крещи:"Абе,вие за готини ли се мислите?".Една баба,седнала зад нас се възмущава: "Абе,вие са на какви ми се праите!На яки ли?Щото не сте.Нашата държава остана само с такива като вас-пияници,наркомани и прекалили със захарта!" Нямам представа как го измисли това след като никой от нас не пие(нито е прекалил със захарта)![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
хаха омг ама тя ви го е казала а пък вие не сте прекалили със захарта хаха хахахаха омг забавна шега хаха хохохо хехехехе хеих ихаохаеоаиехеах хахахахахгахаоаихаохгаио хьаьахьхьхьхьххъхъ
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ааа сега се сетих за една: ние с една фр се шегуваме с една "песен" (на Боян-циганино) ии тя почна да ми вика циганке ;ддд ии аз един ден си вървя, пред мене едно момиче, което много приличаше на нея. настигнах момичето и я хванах, викам й ей, циганке ....пък то не било мойта приятелка...умрях си от срам![]()
![]()
![]()
тази тема няма да просъществува дълго.... предлагам ви да се насочите във 'фън'-а ..
dude, това е Кофата все пак -.-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ааа сега се запомни като едно: ние сме една FR шега с "песен" (Боян-цигански) и тя започва да плаче ми циганин; DDD е един ден и аз вървя пред мен момиче, което изглеждаше като много. уловени с момичето и я хвана, я наричам Ей циганин .... не ми беше приятел ... умира от срам![]()
![]()
![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
То целият ми живот е една смешна случка.
Иначе....Гледам си с'я тетрадката и бях помолила една съученичка да ми напише к'во издаделство е еди-кой си учебник...Гледам написала си е фейсбука, "Джесика Пичката" и "Брой, Брой и мен ме брой ще останеш ли силно мой (music) ;dd" Напомняте ми на нея. :/