.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А бе глупости са това. Както каза Влади - трезвите желания се изразяват (и изпълняват) на трезва глава !
    Да, има и хора които като се напият и стават много любвеобилни или откровени, но това не значи, че с всички е така. Има и такива които губят представа и започват да говорят нек'ви глупости които изобщо не мислят и на сутринта едва ли не съжаляват за изреченото/извършеното. Така че нещата са много относителни. И въпреки всичко, тезата че алкохола давал кураж за извършване/изричане на нещо за мен е глупост. Аз каквото мисля/чувствам/етц ще го направя на трезва глава... няма да се оливам за кураж и тогава да говоря/правя небивалици.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Има и друго - понякога на човек му трябва малко алкохол за да се престраши да си изпее или да направи крачка. Ако на следващия ден на трезва глава каже/направи същото каквото е приказвал на една-две чашки... тогава може да се вярва, но иначе не.

Това е допустимия компромис за мен при пияните желания.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз като се напия много ме избива на чувства майна... В повечето случаи се сещам само за лошите неща които са ми направили обаче.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Зависи си от човека. Понякога човек започва да говори пълни глупости, в повечето случаи обаче алкохолът дава смелост и се изказват неща, които даденият не е имал смелост да изкаже на трезва глава. При мен лично се е случвало веднъж и мислех това, което казах. Разбира се, после го изрекох и на трезва глава. Според мен трябва да поговорите за случилото се. Нищо не губиш от това. Късмет!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Алкохола по-скоро дава смелост
    Май сериозно си пиинала преди да пишеш...

Супер фен Аватара на fenasf
    Алкохолът кара света да се върти.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Не знам, ако повдигне темата, когато се видим - ок, но иначе няма да я засягам аз

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз ставам суупер разговорлива, любвеобилна, гушкаща хората, обясняваща се и говореща празни работи :Д
    Последния път, когато пих ме питаха нещо(съвсем нарочно, заради алкохола, уж да си го кажа) и си замълчах, така че за сериозните неща си трая. Пък и нямам проблем с изразяването на желанията ми на трезво.

Та... ако потвърди нещата, които ти е казал, когато е в 'нормално' състояние-окей. Просто говорете...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    При мен е обратното. Когато съм на градус дрънкам пълни глупости в стил: "Знаеш ли, че в една пустиня камъните се движат по на няколко метра в права линия?" И ме гледат странно. Никакъв шанс тогава да кажа нещо нормално.
    Винаги съм мислела, че алкохолът не е чак толкова отцепващо те нещо, че да забравиш къде си и какво правиш напълно. Може би е искал да каже тези неща, а му е трябвало просто подбутване в тази насока.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Абе Сиси, то туй е вярно за камъните, само не ми е ясно, защо излиза като си пийнала. Аз мисля, че алкохола освобождава неща, които са вътре в нас и понякога показва истинското ни мнение по дадени въпроси. Дето вика IseeDEADbodies говорят някакви неща дето не ги мисля, те не ги мислят, щото не знаят, че ги мислят, демек несъзнавана работа))
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    аз не пия. вече.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    При една моя приятелка важи с пълна сила. Като си подпийне малко и си казва всиииичко. Много опасна става ;д
    Но чак пък да важи за всички, абсурд.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    При мен-да,но не е така при всички.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз ставам суупер разговорлива, любвеобилна, гушкаща хората, обясняваща се и говореща празни работи :Д
    Последния път, когато пих ме питаха нещо(съвсем нарочно, заради алкохола, уж да си го кажа) и си замълчах, така че за сериозните неща си трая. Пък и нямам проблем с изразяването на желанията ми на трезво.

Та... ако потвърди нещата, които ти е казал, когато е в 'нормално' състояние-окей. Просто говорете...
    Хаха, и при мен е така. Обикновено съм по-негативно настроена, обаче като пийна обичам всички, смея се на всичко и съм постоянно щастлива
    Иначе по темата - не вярвам, че пияните устни изричат трезви желания. Самия ефект на алкохола е много индивидуален и много зависи от човека и от моментното му настроение. Може би има нещо вярно в това, че когато човек пийне мисли по-малко преди да каже нещо, обаче има и такива при които мисловния процес спира напълно и почват да дрънкат каквото им скимне. Така че аз не бих се доверила на нетрезвите излияния на някой, по-скоро бих говорила с него на следващия ден, когато вече е на себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си