- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
По принцип не вярвам много на хороскопите, но все пак искам да попитам, възможно ли е да се получи между мъж стрелец и жена близнаци?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да, сигурнО съм .. :/
Какво ще кажете за комбинацията жена лъв и мъж лъв? ^^
Аз съм Водолей - той Стрелец
Аз съм рак .. не знам разбирам се почти с всеки - освен с овените ..
MagicSmiles23:Еми прочети си хороспока (там дето пише ъвместимостта между зодиите)
Окей казвам ти. Копнах го, щото аз не разбирам много, много..
Добри черти:
Ето добри черти!
Все пак Овенът е бъкан с достойнства и супер яки черти. Едно от най силните е, че тези хора са страхотни френдове. Не им е познато малодушието и не се предават до последния си дъх. Притежават изключително силен и твърд характер. Независимо от пола Овенът е страхотен мъжкар по душа и поведение. Ако ти е приятел то тогава можеш да си спокоен, че има на кой да разчиташ. Докато другите увъртат и се чудят какво да измислят Овенът вече работи по разрешаване на проблемите ти. Когато има яко кинти винаги ще ги сподели. Не забравя кога имаш рожден ден, имен ден и други важни за теб дати и винаги е готов да ти направи подарък или най малкото да ти звънне на Жи Ци Ема или да ти пусне ташаклийски SMS. В тежки ситуации не само че запазва самообладание, но веднага се впуска с всички сили да се бори с проблема и ако зависи единствено от него - винаги успява. С лекота печели уважение. Склонен да прояви истинска героичност. Ако стане свидетел на някакъв инцидент или пожар, незабавно се впуска с всички сили да спасява застрашените с неизчерпаемите си енергия, смелост, себеотрицание, сила и мощ на които и Скорпионът може да завиди. Много от качествата му могат да бъдат възприети и като добри и като лоши - зависи от ситуацията и гледната точка. Не е мързелив и общо взето пали от четвърт - в смисъл ако искаш някой да те подкрепи в някое начинание то Овенът е най подходящия индивид. Дори да го помолиш да убиете някой за да му гепите мотоциклета за да отпрашите в неизвестна посока или да оберете близкия клон на някоя банка. Ако си търсиш компания за някое нередовно и екстремно изживяване то отново Овенът ще е първият заинтригуван. Дори след кратко време ще се чудиш - кой беше инициатора - по дяволите...кво прави тоя ненормалник бе, няма ли кой да го спре ...Чакай чакай - не, - неееееее.... айдееее.. !!
Или пък там където има риск и е нужна повечко смелост и решителност, докато Девата анализира, Везната се колебае, Козирога вика - Чекай малко, Водолеят не знае за какво става въпрос, Овенът вече е предприел първата стъпка и често бива възнаграден.
А ето и сайта: http://www.funzodiac.com/zodii/ARIES.htm![]()
Последно редактирано от HoBaTopka : 06-22-2012 на 09:57
Аз съм Скорпион той е Стрелец. Отношенията ни са като куче с котка:X
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз-стрелец, той-водолей![]()
Какво мислите за тази комбинация ? От време на време дори аз не знам какво се случва м/у нас.
![]()
Последно редактирано от mechone : 06-26-2012 на 08:57
4XCOKИ
и 2мата сме телци и не ми пука за тъпи зодиакални глупости
4XCOKИ
Еми, питам си аз тук... Пък ще видим
Моя е дeва уахуа,идеq си нямам кво значи![]()
maDamn