-въздъхва- Ей, не спряхте да се карате, не мога да се сдържа просто. Трябва да изкажа мнение, съжалявам... Ако беше свършил спорът, нямаше да се обаждам, ама... шанс. Съжалявам, че ви се меся в работите, можете спокойно да ме игнорирате ^^
Шауна, когато прочетох поста на момичето, ми дойде на акъла същото нещо, което беше написал Пери. Той не се заяждаше, просто го написа, без да е предполагал, че някой (например ти), ще му направи такъв проблем, дори се извини след като се разбраха (доколкото си спомням). Също така, ако то имаше нещо против (момичето), щеше да си каже, не е нито глупава, нито нещо. В случая само ти обиждаш. Той тънко ти казва, че не му се занимава с теб, но ти - не, та не! Какво толкова доказваш, не мога да разбера. Ограничен е човек, който поради една или друга причина не желае да погледне на нещата под друг ъгъл. Това, че седи по цял ден пред компютъра/лаптопа/с каквато техника разполага (нещо, което ти няма откъде да знаеш), не го прави ограничен. Завистлив? Това пък от къде дойде... Глупак? Заради начина му на мислене? Не ставай психолог, моля те. Начинът му на мислене не си личи от нито един от тези постове (поне дотолкова, че да му се лепят етикети). Не знам дали е глупав или умен, но поне може да пише правилно (или поне по-правилно от теб). Така. Това беше. Нямам търпение да чуя моя психо-профил, винаги съм искала да ми направят такова нещо и да видя каква съм в очите на другите ;дд
Такам, по темата май нямам какво да кажа. А, гледах снимки на гимназията, в която искам ще влизам и нямам търпение вече! Изглежда много яко ;д Смятам да им пиша на имейл-а да ги питам какво ще ми трябва и после ще пиша ^^ И да ви попитам - кога смятате да почвате да четете книгите от списъка? Щото имам странното чувство, че ако ги почна сега, ще ги забравя до септември ;д