- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
ох не мога да чакам ;/ някой не беше ли казал нещо за понеделник вечерта? или съм сънувала?![]()
Ейй айде и аз да напиша нещо тук . Искам да ви пожелая много късмет и успех , да бъдете приети , където искате ! Xriis.. разбрах , че си писала 18то , ама коя паралелка ? Има ли още някои , който най-вероятно ще е в 18то ? И коя паралелка ? Аз писах тези с френски![]()
С японски и арабскиОбаче ми е много назад .. към 6-то място
(18 СОУ)
Иначе Пери каза,че най-вероятно ще ги пуснат пон. вечерта
Успех ,отново , на всички![]()
da prav e edna u4itelka mi kaza : sqda6 na 25 uni i sledi6 koga 6te izleznat rezultatite
Ама то 26 се падало вторник ;дд Аз пък си мислех ,че е сряда / четвъртък ..![]()
Да, аз го казах, т.е. на мен така ми казаха, че на 25 вечерта ще ги пуснат и сутринта вече на 26 ще можем да си ги видим.![]()
Аз мисля, че ще пуснат резултатите на 25 късно вечерта и ще можем да ги видим, но няма да е официално съобщаване на резултатите де. И на 26 вече явно ще е официалното, но това са само предположения ... :S
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Ми то така беше и за резултатите от изпитите .... - бяха готови 4-5 дни преди да ги обявят..... (pokerface)
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Резултатите не са ли на 26 ? Мисля ,че чак тогава ще ги пуснат ,а не на 25-ти .
Аз подредих желанията - само паралелките от ПМГ-то в моя град... Реших, че няма нужда да изписвам по 25 желания. Други училища не съм писала. ;]] Сега се двоумя дали да оставам в града си или да отивам да уча в София... (пуф - трудно)! Балът ми за ПМГ е 35,213 и се надявам да ме приемат по първо желание.
Прочетох по-старите мнения в темата и съм напълно съгласна с BloodyDreamer и с 'мимс'. Надявам се в новия ми клас да има повече хора, които учат за себе си, а не само за оценки. Винаги съм смятала, че човек трябва и допълнително да се самообразова - чрез книги, Интернет и т.н., защото знанието е храна за душата. ;]]
Също така BloodyDreamer не е единствената, която си пада по Япония. Обичам Изтока. Западът ме отвращава поради причини, които няма сега да изреждам. ^w^
Последно редактирано от dreamwalker : 06-23-2012 на 14:19
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Още 2-3 дена до резултатите от класирането![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Аз се притеснявам ,защото ако не вляза на 1-во или 2-ро желание ми се провалят тотално плановете за лятото ..
Успех и на теб![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Около 3438,9 някъде
164 , 1 АЕГ и другите са слаби(всички у-ща с испански)
Момиче съм!
Дано поне в английската да се вредя на 1-во класиране
A ти ?![]()
Момиче съм!
Хи-хи .. чувствам се много тъпичка с моя бал![]()
А някой да знае минималния бал за класиране в 1 АЕГ за 1-во класиране ? (миналата година)
Намирам само за 2010 и 2009 .. В справочника май ги пише за 2-ро ?
Момиче съм!
МерсиЗлатна си
![]()