.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Banned Супер фен

Експериментът Х...Фейкове и интернет любов! ;Д

Така тъй, като човешките отношения (и по-конкретно тези между женорята и мъжорята) са ми нещо, като хоби реших да си направя един експеримент.
    На теория идеално знам как един мъж успено може да забие една жена (че и повече - ама да не се лакомим), но реших да попрактикувам и проверя теориите.
    Обаче аз, колкото и да забивам жени, за да тествам всички интересни и прекрасни теории има един фактор, който малко или много ми влияе негативно, този фактор е полът ми.
    За сметка на това пък имаме интернетът и сайтовете за запознанства, където и без това повечето жени висят по цял ден.
    Намерих си доброволец, чужденец (чужденец, колко да е чужденец - съсед ни е), който ми предостави снимки за фейк профилът и се заинтригува от експериментът. Но, като нищо и той ще е фейк.
    Готино момче, красавец. Избрах две снимки - една, където е по бански и хубавото му тяло се вижда и една, където е някакво парти. Т.е. 'новото ми, мъжко аз' е хубаво, но не и толкова, че това да е достатъчно за мацките. И това 'аз' явно не е асоциално щом е ходило на лудият купон. (Това са важни и донякъде ключови факти за експериментът.)
    Та, Аз2 или НМА*(както ще го наричаме от тук нататък) е готин пич. Не е някой мухльо. (Но ще бъде и такъв по-нататък.)
    *НМА - 'новото ми мъжко аз'; НЕ, НЯМА връзка с академията!

Тук ще си записвам всичко свързано с експериментът. Много ще ми е интересно, така че се надявам да имам време за него.

Естествено този експеримент ще покаже само основни неща, тъй като е виртуален. Но (тук идва бонусът за вас) ще мога да покажа на мъжете които имат интерес какво поведение е успешно и какво не е.

Такам...Засега ще кажа само толкова.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    да, много е важно да има снимка с много хора, така създава впечатление, че има приятели
    основно правила на сайтовете е
    n00bs

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    да, много е важно да има снимка с много хора, така създава впечатление, че има приятели
    основно правила на сайтовете е
    Най-малкото.

Бтв веднага почнаха да ми пишат някви гейове.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ми то или ще е гей, или циганин, или куче ...
    n00bs

експериментът е супер! успех

Супер фен
    намери си живот или хоби. тия експерименти са само за убитаци

Мега фен Аватара на machoka
    от тая тема ми стана странно само, че си чувала кво е НМА....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си