.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 221

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Тъжното не е това.
    Защо тези,които ми изброи инженери,лекари и т.н. не работят тук ?
    Защо работят в чужбина,а не са лекари тука в България ?
    Щото и прост мангал на строеж взима 3 пъти повече от лекар висшист,който тъне в мизерия и безпаричие.
    И Ето това е тъжното.
    Липсата на ценностна система-нищо тук не се цени.
    Защото там те ще взимат заплата,която им се полага,защото ще бъдат оценени.
    Отново оценени и признати не от собствения си народ и държава,а от чужденците !
    Стига дрънка глупости. Роднина офталмолог взема около 2700лв месечно. Камара познати инженери вземат над 2000 лв заплати. Стига сте ревали. Лекарите в България изкарват пари и не слушайте какво ви говорят. Добър лекар в БГ си докарва предоволен доход. Аз също съм инженер, няма да се спирам на пари, но мога да те уверя, че много хора вземат пари в България от порядъка на 1500-3000лв

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Стига дрънка глупости...
    ...много хора вземат пари в България от порядъка на 1500-3000лв
    Позволи ми да не се съглася с теб! Не знам от къде си, но предполагам че си от София! София не е България! Това, че имаш една шепа обкръжение които са на твоето ниво /заплата/, не означава "много хора". Вярно, има хора които вадят по 1500-3000 в България, но "многото хора" взимат около 600 лв било то висшисти ли не!
    Последно редактирано от DS : 06-22-2012 на 22:52

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Стига дрънка глупости. Роднина офталмолог взема около 2700лв месечно. Камара познати инженери вземат над 2000 лв заплати. Стига сте ревали. Лекарите в България изкарват пари и не слушайте какво ви говорят. Добър лекар в БГ си докарва предоволен доход. Аз също съм инженер, няма да се спирам на пари, но мога да те уверя, че много хора вземат пари в България от порядъка на 1500-3000лв
    Е.сега, роднини,тя и кака ми (първата ми братовчедка) и мъжа й (със средно са и двамата) живеят в палат от черен мрамор,наскоро купиха и един от палатите на Лили Иванова и имат стабилен бизнес за милиони !
    Те ли са представителната извадка на обществото?
    И без висше,а са се оправили,а ?
    Последно редактирано от JungleJaguar : 06-23-2012 на 07:40
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си