- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Висше?! За / Против
Стига дрънка глупости. Роднина офталмолог взема около 2700лв месечно. Камара познати инженери вземат над 2000 лв заплати. Стига сте ревали. Лекарите в България изкарват пари и не слушайте какво ви говорят. Добър лекар в БГ си докарва предоволен доход. Аз също съм инженер, няма да се спирам на пари, но мога да те уверя, че много хора вземат пари в България от порядъка на 1500-3000лв
Позволи ми да не се съглася с теб! Не знам от къде си, но предполагам че си от София! София не е България! Това, че имаш една шепа обкръжение които са на твоето ниво /заплата/, не означава "много хора". Вярно, има хора които вадят по 1500-3000 в България, но "многото хора" взимат около 600 лв било то висшисти ли не!
Последно редактирано от DS : 06-22-2012 на 22:52
Е.сега, роднини,тя и кака ми (първата ми братовчедка) и мъжа й (със средно са и двамата) живеят в палат от черен мрамор,наскоро купиха и един от палатите на Лили Иванова и имат стабилен бизнес за милиони !
Те ли са представителната извадка на обществото?
И без висше,а са се оправили,а ?
Последно редактирано от JungleJaguar : 06-23-2012 на 07:40
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !