- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Висше?! За / Против
Още не съм те чул, експерте висшист да ми обясниш-как така някои са милионери със средно,а други очилати философчета кат теб си бият чекии от кеф,че взимали 1500-2000 лв на месец с висше ?
Дотам ли ви свършват мечтите-бал,висше,2 бона на месец,чалга,дискотечки и бачкане на заплата до пенсия?
И мен не ме гледай,момко-напът съм като начало без да си мърдам пръста да взимам почти 10 пъти повече от теб на месец,докато по-нататък почна и свой бизнес и отделно да се присъединя и към бизнеса на вуйчо ми в Милано.
Ай чао,здраве и успех в живота на всички и няма кво да пиша повече в тая тема!
Последно редактирано от JungleJaguar : 06-23-2012 на 17:19
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Хахха, да разбира се всички които имат висше са очилати философиИскрено ме разсмя. И не не изкарвам по 2 000 лв, изкарвал съм много повече, а това с бизнеса дето ти си тръгнал натам, аз от там съм се върнал и съм забравил че съм ходил. Седи и ми обяснявай ти на мен за бизнес и за пари, не ме познаваш, не знаеш какво ми е материалното положение. Ама е такива като тебе дето много знаят, не могат да изкарат и 1 семестър в университет, явно и за това са толкова против тоя вид образование. И има хора които са милионери без висше, ама уверявам те няма да си от тия хора. Във университета ако ти е малко в повече акъла може да си създадеш безценно полезни контакти.
Едит: Успех в забогатяването, само да ти кажа парите не са всичко, дори да ги имаш с кашони пак може да не си щастлив.
Последно редактирано от draid : 06-23-2012 на 18:21