- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-силни ли стават чувствата?
Когато го направите в една връзка,по-силни ли стават чувствата?
Просто началото на края на връзката,колкото повече се опознавате и насищате един на друг,толкова по се оглеждаш за други,мое мнение.![]()
Не, че мога да изказвам много мнение, защото съм го правила само с 1 , и определено, когато го направихме, и знаех, че и на двамата ни е за пръв път, се сближихме още повече, и да, лично моите със сигурност станаха по-силни от преди до някаква степен.![]()
Според мен да.Чисто физически,се отделят хормони,водещи до привързване.
Believe in yourself.
Или стават по-силни или изчезват.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Като направим кое? Като си вземем пуканки и гледаме филм ли?
Като кажете така значи...
i know what u mean... mf
Да, по-силни стават.
Едит: И все пак никой не е казал нищо по-така за свързващото чрез секса.
Чрез него се събличаш не просто физически, но и душевно и позволяваш на човека до теб да 'види' нещото, което не вижда всеки срещнат от улицата. Това е лично/интимно и красиво и не е само и единствено шибане. (което при всички положения е хубаво ^^)
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-23-2012 на 19:59
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Определено да, особено ако не го правиш с някой случаен. Между другото мисля, че по-голям фактор е гушкането след секс.
Остави само че чувствата се засилват ами и споровете изчезват![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
^ Не мога да се съглася... Но секса след скандал наистина е страхотен.
Сексът може или да развали, или заздрави една връзка.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лично при мен, а и при него - нещата са напълно нормални, привързахме се още повече един към друг и лично при мен чувствата станаха по - силни.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз мъжко мнение чакам, темата е интересна, ама от лични наблюдения мога да кажа, че засилват чуствата на женската част...при мъжката, ако няма такива, няма да се появят и след секса.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Относително е, но естественият ход на събитията, при наличието на чувства изобщо е... те да станат по-силни и привързаността да стане по-голяма. Ако няма чувства или не са достатъчни, няма да се появят, както могат да се засилят чувствата, така може да се засили/изчезне интереса. И не зависи само от секса, ами от всички съпровождащи го обстоятелства.
Различно е, според мен не винаги можеш да се сближиш с човека до себе си дори след като правите секс... ако не сте един за друг, няма достатъчно привличане или секса не ви върви...
Иначе секса малко или много сближава... но наистина не винаги...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да стават по-силни, особено чувството да я изпраскаш отзад.
Не знам дали е точно от чувствата, ама аз като получа нещо хубаво и ставам ненаситна. Постоянно съм в мууд, на нисък старт, но де факто не си мисля за човека като човек, а за патката му като патка, която искам да ми свърши работа. Съответно, ако се изложи с нещо, после не искам патката му да ми върши работи, съответно не се сещам и за него.
Да, определено се засилват, стига да ги е имало преди това.