.
Отговор в тема
Страница 11 от 96 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2385
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    http://www.youtube.com/watch?v=kdih7kjmQJw
    Баси, нереална е.
    Нека не се отплесваме. Аз също съм в дилема дали да избера да отида в по-голям град и май това ще направя, само да видим първо класиране и ще почнем сериозните разговори вкъщи. Уф, дано се получи така, както го искаме всички!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Дано ^^
    И аз , за пореден път , ви пожелавам успех

Ех... в крайна сметка ..каквото стане-такова .. Трябва да се кефим на мястото, на което сме приети, защото винаги може и по-зле...(а може и по-добре, но за това не мисля че трябва да мислим ) Успех и от мен :** !!
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Голям фен Аватара на wenii
    успех и от меееен :X :* !!
    : ))

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Още 1 ден... ;]]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Хораа , където и да влезнете , ви пожелавам да са готини хората !! Успех , късмет , здраве , щастие ...остана 1 ден ..

Мерсиииииииииии! :8
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Значи последно ще разберем дали сме приети на 25 вечерта, тоест утре?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

възможно е и утре да разберем, да..дано
    ох и аз да пожелая успех 100% ще влезете там, където искате, а ако това не стане - значи си има някаква причина да сте влезли на друго място..било е .. 'предопределено!' бе успех ви !! и после направете тема, където да пишем кой къде е приет..

Хайдее 1 ден остана до края , пожелавам ви успех и дано да ни приемат там където искаме .
    После ще пишем кой къде е приет .

РИО-то ще ги пуснат, когато им дойде музата, а до тогава можем само да предполагаме дали утре или други ден ще ги пуснат.
    Тук ще си споделяме резултатите, няма смисъл да правим нова тема, tattoobitch19. (:

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vasilena_nedqlkova Виж мнението
    ok perry
    Знам, че не е тук мястото, но нещо не ми дава да изпращам ЛС. Исках да те питам колко имаш на изпита по Биология в НПМГ, защото видях, че си го правила.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

окей, тук ще пишем, но обезателно кажете, акоо резултатите излязат по-рано от 26, че аз въобще не си правя труда да проверявам

хахх мерси на всички успех и на вас!! Xriis изобщо не си мисли че балът ти е нисък....я си представи тези с бал 18
    И тоо ако резултатите излязат "някъде из нета" нека си споделяме, нали се познаваме

Здравейте.Искам да ви попитам утре или на 26 ще излязат резултатите и къде можем да видим в кое даскало са ни приели?

Такаа...доста пъти го казахме, ноо ще ти споделя има вероятност да излязат утре вечерта, но по-вероятно е да излязат на 26, защото в сайта на МОМН бяха са казали че резултатите ще излязат ДО 26 резултатите се проверяват също от сайта на момн

Голям фен Аватара на thecreator
    Аз няма да се очудя и да излязат на 26 вечерта , като ги знам МОН.Резултатите чак в 17,00 някъде ги пуснаха.Силно се съмнявам , че ще ги пуснат утре вечерта! Но хайде успех на всички !!!

Благодаря,прочетох,че сте писали за това доста,но никой не е казал точно,за това исках да се уверя! Дано ни приемат всички където искаме! Има ли някой ,който да е от Варна тук?

Искрено се надявам всеки да го приемат там където е подал. Успех на всички. Утре ще видим кой къде е приет и кой не

Според мен класирането ще си излезе на 26. Винаги нещата са излизали в последния ден - така беше и с резултатите. Ще ни мъчат до последно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Според мен класирането ще си излезе на 26. Винаги нещата са излизали в последния ден - така беше и с резултатите. Ще ни мъчат до последно.
    +1
    Но все пак, надеждата умира последна !

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    мхм...въпреки че резултатите вече са готови(не е чак толкова трудно да сканираш и натиснеш копче и компа да определи приетите :Д).....

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    мхм...въпреки че резултатите вече са готови(не е чак толкова трудно да сканираш и натиснеш копче и компа да определи приетите :Д).....
    Някои хора или ги мързи да натиснат тъпото копче, или просто искат да ни мъчат :@@@ :S К`во да се прави - такъв е животът !
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

http://www.youtube.com/watch?v=3fIqq5XVFKQ <-- айде и аз да се разпиша с песничка :3
    Успех на всички ;P
    ПП: минавам само да си пробутам песничката и да ви оспамя, предполагам се досещате... и после да замажа положението xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си