.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Хораа хелп ! нямам глас :х

Какво правите когато ви падне гласа? Аз в момента съм много зле едва шепна и ме боли гърлото. хапчета, чай ? предложете нещо, моляяя. по принцип пуша но не вярвам от цигарите ей тъй изнеднъж да ми спре гласа.. спешно е! утре имам постановка и не знам как ще играя мерси предварително

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Изпий един чай ( няма значение от какво ) ,яж мед .Може да пробваш с Стрепсилс мед и лимон . Също може да си направиш медовина - нарязваш лимон на кубчета ,захар ,вода (май ,че беше така ) . Изпий едно сурово яйце преди пиесата .

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Изпий един чай ( няма значение от какво ) ,яж мед .Може да пробваш с Стрепсилс мед и лимон . Също може да си направиш медовина - нарязваш лимон на кубчета ,захар ,вода (май ,че беше така ) . Изпий едно сурово яйце преди пиесата .
    Сурово яйце!? Това не е ли много вредно за организма? Да пиеш сурово яйце е един от начините да хванеш салмонела или да получиш хранително натравяне.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Сурово яйце!? Това не е ли много вредно за организма? Да пиеш сурово яйце е един от начините да хванеш салмонела или да получиш хранително натравяне.
    Оуу ,да .. Моя грешка !!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дъх. Тогава моля те обясни защо много от певците пият точно сурови яйца преди тяхното участие?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Дъх. Тогава моля те обясни защо много от певците пият точно сурови яйца преди тяхното участие?
    За първи път го чувам. Аз от години знам, че пиенето на сурово яйце е вредно и може да причини натравяне.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Гугъл ит.

И аз бях така преди няколко дена. Майка ми даде едни хапчета за смукане, вълшебни са. Орофар се казват, веднага ми помогнаха.
    бтв не са вредни, майка ми е фармацевт

Мега фен Аватара на tori
    И на мен често ми пада гласа, даже съм така и в момента. Една дългогодишна наша приятелка и фармацевт е дала на майка ми ампула Калциум Глюконатум. Това се дава на бебетата когато реват и от рев им пада гласа и едни таблетки, не помня как се казват. Тая ампула се изпива за ден (или два както беше в моя случай, защото почнах от вечерта). Половинката я глътваш сутринта, другата - вечерта. Изпих я и ми върна гласчето набързо. Този път не съм ходила в аптеката при жената ама то тръгна да се оправя и без лекарства. Бай дъ уей, всичко е без рецепта, така че можеш да си го купиш веднага и не е нужно да ходиш при доктор, за да го изпише.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Лукчетата много ми помагат+чай.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Гаргара с лайка и сода
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз нямах глас, когато бях болна. Ама буквално сутринта се събуждам и не мога да говоря. На мен ми помогна Тавипек, ама защото имах кашлица. Иди на лекар. От колко време си така и има ли някаква причина за това...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ларингит,честито.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си