- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отслабна 5-10 кг
Май не разбра, че го казах със сарказъм. Иначе не е нужно да правиш по 200 коремни на ден, за да оформиш хубав корем. И аз преди така си мислех, ама не.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
така здравейтеи аз исках да ви попитам същото...как да отслабна с 5 килограма за 1 месец, защото с диети не става...седи си на едно положение и това е ;ьь колкото до спорта...от известно време ходя да тичам по половин-един час през ден и все още нищо..висока съм 176 и тежа 55 звучи малко, но не изглежда така и нямам представа какво да правя вече ;ьь така че някакви идеи?
)
Накъде да отслабваш повече? Костите ли да си стопиш или мускул искаш да свалиш!? Айде не ставайте смешни, изглежда сякаш си просиш комплименти.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
^Да, бе ! Вие реална преценка имате ли?
но ако наистина някой мисли да отслабва с тичане половин час през ден е много малко...
Нормално е 30 мин през ден
Хора, фурантрила е лекарствен продукт, предписва се на хора с високо кръвно... Не знам колко трябва да си безмозъчен, за да предлагаш на хора да го пият с цел отслабване. Смехотворно е!!! Първо от него тялото се обезводнява, а отделеното се възвръща до седмица, единственото трайно може да е някакъв гнусен и сериозен здравословен проблем.
Бързото отслабване е не само вредно, но може да докара и видими щети - стрии например.
И какъв е този зор за 5-10 кила за месец? Да не би някой да дефилира в Париж като успее да ги свали?![]()
Das Feuer liebt mich
Мани че обезводнява, ами може да си замине от тромбемболия! Не знам колко ..... даже не намирам думи колко долен трябва да си, за да напишеш това с фурантрила в тийн форум.
Авторке, намаляш калорийния внос с максимум 500 kcal. Изключваш рафинирани захари, джънк и газирани напитки с глюкозо-фруктозен сироп /а най-добре всички газирани/. Въглехидрати, белтъчини и мазнини трябва да са ти в съотношение 4:1:1.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Нека да не почваме пак с анаеробна, аеробна гликолиза, пируват и окислително карбоксилиране до оксалацетат и завъртане на цикъла на Кребс с ацетил-Коа, щото ти пак ще тръгнеш да ми ровиш за разни книжки как човекът не е създаден да яде въглехидрати и дискусията ще умре на място.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Написах го, защото всеки ден се пускат едни и същи теми, защото не могат да се сетят по-рано, ами чак като дойде време да се покажат по бански. Не мисля, че някой е толкова елементарен, че да тръгне да го изпробва.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
И все пак за справка- подписа ми.
Слабо ме вълнува цикъла на Кребс...Не ме интересува зубрене,достатъчно съм зубрил глупости,които се оказа в последствие,че слабо важат и нещата са наистина плаващи... Та някой сваля с тези въглени друг качва зависи и от тренировката.. Като гледам тук ММА-ците как ядат като прасета само на закуска по 2500-3000 калории и още едно подобно хранене - това за целия ден,но тренират като луди по 2,5-3 часа и залата става мъгла от потта
Да бе, вярно, защо почти всички момичета във фитнеса много ги е страх да не се изпотят? Те да си не мислят, че някой точно там много ги оглежда, все едно хората не са отишли там с друга нагласа и някой му пука дали си гримирана или си се изпотила, което е нормално за фитнес. Писна ми някакви около мене да се изказват "ооо не, аз само ще въртя колело, за да не се изпотя" или "уф, виж оная дето тича ква е гадна"..гадна, гадна ама те са с физика на бидон. Хората отиват там, за да се потят в края на краищата.
А защо през ден половин час да стига, особено ако си яде наред всичко? 20 минути тичане примерно си е само една загрявка, 30 не са чак толкова много...
Защото зависи от тичането.А при ваща издръжливост ще плюете кръв на петата минута.Личи си ,че не си тичалаТабата ако пробваш обаче наистина да правиш 90% РМ и после бавно бягане което ще рече към 8 км поне в час-тва е за елитни спортисти ,та ако се прави правилно за 20 минути може да се насереш 3 пъти от зор
Хах...ми от близо година тичам, но не е спринт - около 9 км/час...по 40 до 60 минути почти всеки ден.
И не знам скоростта ли му е майката, ама ако набивам торти, ефект няма![]()
Когато ходех, преди година, 8 км/ч ми беше бързо ходене, смятай ти. За тичане вдигах на 12, а най-високо на 14.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ти пък ако си мислиш, че тя ти го "пее" назубрено-Калпазанката си ги знае перфектно нещата и виждам, че ги пише с логика, а не така назубрено от книжката... айде плийз, вземаш се понякога много насериозно
по темата съм се изказала вече- и още нещо-не е нужно да се припОти , за да има ефекткойто ще спори, да не почва-аз без да правя локви около мен успявам да си поддържам тонуса и килограмите
![]()
Да, успяваш, защото си имаш добър ген, фина костна структура и си предразположена към това да изглеждаш добре без да полагаш старание. С извинение, но познавам много подобни момичета, в чиито ежедневно меню присъстват само пици, банички и вафли и то не по една или две и въпреки това изглеждат много добре - е, да, ама това ли е начинът?
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз не съм казала, да яде пици и бургери и едва да се мърда, мислейки , че тренира- а и такива пици и бургери не ям много... Нека си тренира там каквото реши, ама не е нужно едва ли не да изнемощее от тренировка, за да има ефект-точно тогава ще се откаже, щот' ще се узори
ALetterFromTheSky, душо, не си губи времето в спорове. Това е все едно да спориш с радио Ереван.![]()
Има една диета,но се изисква много воля.Не е гладуване.И без упражнения ще имаш страхотни резултати.Аз за около 1 месец свалих 15 килограма.Но както казах много силна воля трябва да имаш.Ако я искаш ми пиши на лично.
...но във тебе като рана
"Защо?"