- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниско тегло !
Здравейте незнам дали трява в този раздел да споделя проблема си, но... Аз съм момче 6 клас 163см. и проблема ми е в теглото тежа 42,9 кг. Ям задоволително всякакви храни, но незнам каква е причината за това обръщам се към вас за да разбера как да напълнея моля ви помогнете.
добре си след всяка година ще качаш по няколко килца и аз бях така иначи си яж всичко бягай скачай играй и не го мисли
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Почвай да ядеш.....
Не ядеш,на 200% съм сигурен.Опиши храноден примерно какво си ял вчера и днес.И когато ядеш задоволително
Явно ти се е забавило развитието малко, не се притеснявай, ще започнеш да качваш, пък и като гледам още не си и в пубертета явно, ще има да растеш и на височина. А това че ти се подиграват е... при положение, че 80% от децата затлъстяват си направо супер.
Яж по 500 гр месо 200-300 гр ориз зеленчуци 8-10 яйца върви на фитнес с една обикновенна програма и драскай след 3-4 месеца за да благодариш
Бягай у фитнесО. Аз не съм много по режимите и диетите, ама тая на Вируса ми се струва добра :д Иначе потърси Високовъглехидратна диета у гугле.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Плюскане и блъскане е решението.Слушай батко ти Вирус.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@