.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Бивши

Повече от фен Аватара на crazybebe

Бивши

Здравейте ! Сигурно ви е омръзнало от любовни драми и лично аз много рядко споделям проблемите си в разни форуми ... Но съм в много тъпа ситуация и наистина не знам какво да правя и се нуждая от вашите съвети ...

Става на въпрос за бившия ми . Скъсахме преди около 2 месеца , защото той ме разиграваше и ме нараняваше , но имахме и прекрасни мигове заедно. Преди около месец , съвсем неочаквано, той ми писа , точно когато го бях забравила.И си писахме доста дълго време , видяхме се като приятели , гушна ме , говорихме си , но нищо повече . Продължихме да си пишем и съвсем случайно се засекохме вчера и понеже и двамата нямахме работа отидохме в една градинка с едни приятели и си прекарахме невероятно . Осъзнах ,че той ми липсва ... Липсват ми прегръдките и целувките му ... липсват ми прекрасните ни мигове заедно .. искам го отново до мен , с мен ... с цялото си сърце го искам , но просто нещо вътре в мен ми казва,че не трябва ... Какво да правя ? Заслужава ли си ? Дали ще е по-различно ако тръгнем отново ? Дали ще ме нарани ? Какво да направя , моля ви , кажете си мнението ... ? Ако бяхте на мое място , какво бихте направили ?

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Мега фен Аватара на draid

В твоя случай him

Иначе, аз лично ако имах чувства, а и отсрещната страна имаше, може би щях да се пробвам, но всичко зависи от силата на споменатите. Освен това има вероятност да те нарани, но пък и има обратната, абе заплетено е. Ако не се виждаш с него женена, вероятно някога ще те нарани, въпроса е да прецениш колко ще си заслужават приятните моменти през това време.
    Последно редактирано от draid : 06-25-2012 на 20:40

Супер фен
    аз имам следната теория - никога не се връщай назад, защото хубавите неща са винаги отпред. ето и обяснението: ако се връщаш назад шанса да намериш нещо хубаво е нулев, защото някой вървящ напред вече е минал и го е взел ако си струва това нещо изпуснато от друг, ако се връщаш намаляваш и шанса да намериш нещо друго хубаво напред, защото не само ти вървиш напред. все едно портфейл, ако го загубиш - няма смисъл да се връщаш да го търсиш, вече някой вървящ напред го е прибрал, шанса да намериш друг портфейл изпуснат напред е много по-голям. логично е, много съм умен

Мега фен Аватара на draid
    Шанса да намериш нещо хубаво назад е същият какъвто и на пред

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Мда.

Аз не бих се занимавала. Скъсала си го, имало е причина, би ли искала тя да се повтори?

Цитирай Първоначално написано от crazybebe Виж мнението
    Здравейте ! Сигурно ви е омръзнало от любовни драми и лично аз много рядко споделям проблемите си в разни форуми ... Но съм в много тъпа ситуация и наистина не знам какво да правя и се нуждая от вашите съвети ...

Става на въпрос за бившия ми . Скъсахме преди около 2 месеца , защото той ме разиграваше и ме нараняваше , но имахме и прекрасни мигове заедно. Преди около месец , съвсем неочаквано, той ми писа , точно когато го бях забравила.И си писахме доста дълго време , видяхме се като приятели , гушна ме , говорихме си , но нищо повече . Продължихме да си пишем и съвсем случайно се засекохме вчера и понеже и двамата нямахме работа отидохме в една градинка с едни приятели и си прекарахме невероятно . Осъзнах ,че той ми липсва ... Липсват ми прегръдките и целувките му ... липсват ми прекрасните ни мигове заедно .. искам го отново до мен , с мен ... с цялото си сърце го искам , но просто нещо вътре в мен ми казва,че не трябва ... Какво да правя ? Заслужава ли си ? Дали ще е по-различно ако тръгнем отново ? Дали ще ме нарани ? Какво да направя , моля ви , кажете си мнението ... ? Ако бяхте на мое място , какво бихте направили ?
    Да, поговори с него, според мен има голям шанс той все още има чувства към теб. Егаси, все едно преразказа моята история.......

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Не знам .. искаше ми се да опитаме отново,защото вярвам,че се е променил, а всъщност такива истории има само в приказките и филмите ;д не си представям бъдещето ни заедно,защото имаме доста различия ... той е момчето,което най-много някога ме е наранявало и разбира се отново ще се влюбя в него ,защо ли пък не ... хах .. знам,че ще ме нарани отново, 90 % съм сигурна в това ... но ако не ме .. ? Гадното е ,че няма от къде да разбера , ако не опитам
    Положителните черти на тази ситуация са много по-малко от отрицателните .. ;х ... Някакси може би просто ми липсва ... Все още съм объркана

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, някакво лапе се е променило за 2 месеца. Вярвай си. Ни хуя му се е издължил, ни характер е доизградил.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Колко време бяхте заедно?
    Иначе ако наистина си сигурна, че пак ще те нарани, то тогава не си струва да му даваш шанс.
    пс: може просто да му се е дое*ало и да няма друга алтернатива освен теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако кажеш за какво сте се разделили,може би да ти помогнем дали да се върнеш отново при него?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

В твоя случай him

Иначе, аз лично ако имах чувства, а и отсрещната страна имаше, може би щях да се пробвам, но всичко зависи от силата на споменатите. Освен това има вероятност да те нарани, но пък и има обратната, абе заплетено е. Ако не се виждаш с него женена, вероятно някога ще те нарани, въпроса е да прецениш колко ще си заслужават приятните моменти през това време.
    https://www.facebook.com/photo.php?f...1462122&type=3

Мега фен Аватара на babity
    Научи се да се владееш! Знам колко е примамливо да теглиш една майна и да се върнеш назад към познатото, ама то невинаги, даже почти никога не е по - добро от това, което те очаква.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ти сама каза,че те е наранявал и разигравал...защо да не го направи отново? Според мен няма смисъл да се събирате.Преживяла си го,както и това,че те е наранил.Не се връщай назад.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всъщност, животът е низ от проби и грешки (колко философски).
    Аз, на твое място (и това си е лично моя начин на разсъждение), бих се върнала. Просто не съм способна да живея с "ами, ако...". Щом има индикации, че и той го иска - връщам се. Ако се получи - чудесно, така е било писано, ще сме си щастливички.
    Ако ме нарани отново - прекрасно, тъкмо ще се сетя защо зарязах този боклук първия път и наистина ще се излекувам от него.
    Но ако не се върна, винаги ще ме чопли изречението: "Аз толкова го обичах, може би се беше променил...".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си