- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Само да ви уведомя... Класирането няма да е в този сайт, в който излязоха резултатите, а в сайта на РИО![]()
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
Още съм изморена от у-щето
Днес даже рано станах .. кошмар сънувахх .. пак
Вие как сте ? Прочетох по-назад ,че резултатите ще ги пускат към 17:00
Едит :
Аз рефрешвам всичко .. рио-то , момн-а , 7клас..![]()
Уведомяваме Ви, че резултатите от първи етап на класиране за учебната 2012/2013 г. по Наредба 11/2005г., ще можете да проверите на http://7klas.mon.bg/ след 17 часа на 26.06.2012 г.
Проверката може да направите с входящия номер от служебната бележка с резултатите от изпитите (22ххххх) и ЕГН.
За кандидатите от страната, проверката може да бъде направена с ЕГН и избор на РИО – София-град от падащото меню.
Класираните, но недоволни от желанието, на което са класирани, могат да участват във второ класиране, като подадат заявление за участие в училището, в което са класирани. Класираните по първо желание и тези, които няма да участват във второ класиране, се записват в училището, в което са класирани от 27 до 29.06.2012 г. вкл.
Учениците, които не са класирани на първо класиране, автоматично участват във второто класиране (без да подават заявление). Ако и на този етап не са класирани – участват в трето класиране с подаване на ново заявление в училището-гнездо.
Т'ва за София-град ^^
аз съм си добре, но резултатите могат да се прверят и в РИО, и в МОН.
иначе Хрис и аз подкрепям теорията, че ще излязат след 17ч, ще видим![]()
Написаха си го черно на бяло ,че ще ни изтезават до след 17:00
Значи вече 100% проверяваме в 7клас.. и със вход. номер 22ххххх ;дд
е да, то как иначе да се проверява, ако не с входящия номер и ЕГН-то![]()
Да , топло е в София .. Ама не е както преди 2-3 дена
Ами като цяло средата , не говоря за бала .. учениците (повечето) ги познавам .. не искам да дружа с тях ..А за мен т'ва е най-важното .. естествено след строгите даскали .. не че в 157 не са строги , ама са некви сноби ;дд
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Не .. не е наркоманскоСамо пушат до припадък .. цигари
Но няма наркомани .. а ако има са малцина
Са за преподаванетп съм съгласна ;дд
Аз съм го виждалаНе е от източник .. живея що-годе близо до него ;дд
късметлии, толкова ми топло, отивам да си пусна климатика, а е още едва 12ч.
в интерес на истината, миналата година като им излизаха резултатите пак беше много топло (поне в Пловдив) :д
Охо.. Добро утро! (малко е добър ден, ама карай) Много сте ранобудни тукагледам, пуснали сте съобщението.Аз не съм ствала рано пък, даже досега си четох книга на телефона
Искам да ви кажа, че от бг мама също ни четат
сякаш аз не ги шпионирам.. таа, не се притеснявам.Нещо съм в добро настроение днеска (рядко явление
) Надявам се да ги пуснат по-рано, ноо силно се съмнявам, честно казано.Както и да е, имайте търпение, ще ги пуснат, няма къде да ходят.Айде, аз отивам да ям
![]()
^^
Духа вятър , иначе слънцето е на макс .. аз спах с отворени прозорци и направо умрях от студ вечерта .. трябваше да се завивам ;дд