.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ

Епилатор vs кола маска

За кое сте повече-кола маска или епилатор?Защо?
    Кое е по-добро в определена зона?
    Предимства и недостатъци
    Пускам темата,искам да чуя мнения

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Крака и ръце- епилатор. Предимства- пести пари и време. Недостатък не мога да му измисля в момента.
    Триъгълник- за там си трябва кола маска и някой, който да дърпа, без да му е жал /недостатък/. Подмишници- същото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз съм повече за кола маската, а и по-малко боли.
    Недостатъците на кола маската са, че се образуват леки пъпчици. Предимставата са, че космите оредяват с времето.
    Недостатъците на епилатора са, че се образуват подкожни косми и по-боли от колкото кола маската. Предимствата са, че космите оредяват с времето.

Мега фен
    Град
    <3
    Недостатъци на кола маската: Лепкава е, омазваш се цялата и хвърчат хартийки и такива ти нещаа
    Недостатъци на епилатора: Много бръмчи. ^^ И на краката оставя подкожни косъмчета понякога.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Кола маската наистина оставя по-малко подкожни косъмчета, но да си я правиш сам е меко казано досадно (особено на цялото тяло). По принцип я предпочитам, но освен че е досадна, излиза и скъпо на козметик, а пък на домашно е едно въртене, сучене, оглеждане от всички страни... no thanks!

Епилаторът е чудесен за бързо и ефективно обезкосмяване, макар и не толкова перфектно колкото кола маската. Недостатъците се казаха от Щрудел. Аз лично ползвам епилатор, защото е бързо, но само на някои участъци - ръцете и краката.
    Триъгълникът ходя при козметик да ми го почиства с кола маска.

Ако имах финансови възможности постоянно бих си правила кола маска къде ли не.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Крака и ръце епилатор-предимство не е нужно да чакаш много време и да ходиш с косми със седмици,а също така се плаща еднократно,над горната устна и триъгалника с кола маска-най-доброто за тези зони,предимства държи 21 дни на триъгалника и поне 10 си напълно гладка,подмишници-там от 8 години ги бръсна

Мега фен Аватара на strawberry88
    За цялото тяло епилатор,само за ръцете кола маска ползвам,защото от епилатора ми излизат пъпки ...

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    За кое сте повече-кола маска или епилатор?Защо?
    Кое е по-добро в определена зона?
    Предимства и недостатъци
    Пускам темата,искам да чуя мнения
    Епилаторът изтръгва косъма от корена, но е възможно да не го изтръгне напълно. В този случай коренът запушва пората, което води до подкожно врастване на космите и фоликулит...
    Кола маската съдържа парафин, който също запушва порите и води до същите проблеми.
    И двата метода са достатъчно болезнени, може би с епилатора е по-бързо...
    Важното е да използваш натурални продукти, за да нямаш кожни проблеми.
    Аз лично използвам една италианска кола маска за всички части на тялото, която е натурална и не съдържа парафин, даже я наричат епилационна смола, а не кола маска, и съм много доволна. Освен това се премахва много по-лесно и не е чак толкова болезнена.

Епилатор пробвала съм и кола маска но тя не може да хване всички косъмчета които са по малки докато епилаторът ги маха апак и от кола маската много се мажа за тва според мен епилаторът е по добре

Епилатор на всякъде, понеже цапа много по -малко.
    Кола маска само при специалист ама имам лоши спомени от една козметичка, така че от тогава все ме е страх да ходя

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Предимствата на колра-маската: Става по-бързо, боли по-малко. Недостатъците: Излиза по-скъпо и на мен ми излизат пъпки от нея, нужна е козметичка за да се направи качествено.
    Предимствата на епилатора: захваща космите, когато са по-малки, по-евтин е, можеш да го използваш сама. Недостатъците: боли повече, става по-бавно.
    Подкожни явно и двете образуват.
    П.с. Колата маска като си я направиш при козметик нищо не се цапа. Явно вие не знаете точно как да го правите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    е то излиза че и от двете излизат подкожни
    но според мен ако е прави редовно ексфолация(така ли беше ? ) и пилинг може да се избегне нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си