- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса.
Да , това са причини за притеснения, това е кожен проблем и е за кожен лекар... Отиди възможно най-скоро , не се притеснявай да кажеш на родителите си , инак канала ти ще се смали от тези кравойзливчета и ще стане зле , когато пикаеш ще почне да те смъди и ще става по зле и по зле , неща да те плаша, но отивай при първа възможност.. може толкова да се възпали , че когато пикаеш ако се напънеш малко да се разпъне рязко и болката и проблемите ще станат много големи(това няма как да стане докато не почнеш да усещаш слаби болки(смъдения) докато пикаеш в продължение на няколко дни/седмици , няма да стане изведнъж ) .... Отивай при кожен лекар , не е толкова страшно , ще ти дадат да се мажеш с някакъв крем и ще минат ! Ако ти е по удобно кажи на баща си първо за проблема и идете заедно на лекар , не казвайте на майка ти да се тревожи ! Ако си от София мога да ти предложа , добър кожен лекар .. Успех и напиши какво е станало ! (НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ПРОСТО ДЕЙСТВАЙ НА ВРЕМЕ)
От автора-за тези,които се интересуваха какво ми е.Ами ходих на уролог каза,че петната са просто различно пигментирали области от кожата.Като бенки само,че на оная ми работа.Не се считали за болестно състояние.
И на мен тей ми каза уролог от Търново, и след време когато почна да ми се стеснява пикочния канал и като не можех да се изпикая нормално , прививащ се от болки друго си казах. След това отидох в София - Пирогов , в урологично отделение и като ме погледна уролога направо ми каза , ТИ НЕ СИ ЗА УРОЛОГ ТОВА Е КОЖЕН ПРОБЛЕМ , след това се свързахме с кожен лекар от София и се мазах с някви лекарства и всичко се оправи , но се наложи и операция за ,,разширяване" на пикочния канал . Не искам да ти налагам мойто мнение , но аз бих отишъл да ме види кожен лекар, за да си сигурен и да нямаш проблеми за напред !![]()
Аз имам абсолютно същия проблем като siin и също така имам проблем с уринирането, благодаря за инфото досега на тези които отговориха отчасти на проблема ми и следващите дни със сигурност ще отида на кожен лекар Но имам и един друг въпрос, възможно ли е това нещо да се е появило от правене на секс без предпазни средства или иначе казано да е нещо като венерическа болест?![]()