- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Handjob
Привет на всичкипърво,моля да си спестите обидните и глупави коментари и второ,търсих,но не намерих това,което ми трябваше ,така че наистина моля момчета и момичета да ме посъветват
та днес,правих чекии на приятеля си ,но той ми каза да не го стискам толкова силно,като се има в предвид,че не беше тооолква силно
та моля да ми кажете как точно да му доставя максимално удоволствие,техники и това,което вие правите и е приятно на гаджетата ви
всичко по тази тема
благодаря предварително
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
неудобно ми е ,а и предпочитам да чуя мнения![]()
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Моето мнение е, че тряа да питаш него.
Уйевете са ни различни. Един моо сака да му го мандахерцаш, друг да не ще да го дръпаш надоле, трети да сака да му проточиш една лига преди да са зафанеш, четвръти да бръзаш, пети да му рошиш космите на пъпа. Питай си твоя ква комбинацея от горните сака.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз ти предлагам да гледаш някой документален филм по темата в РедТюб, а ако сте заедно.. още по-добре.
Тъкмо докато те направлява ще разбереш кои техники най му допадат![]()
Питай него. Ние няма как да ти кажем какво точно ще хареса на гаджето ти. Пробваш, гледаш му реакциите и се водиш от тях. Щом ти е казал, че го стискаш, значи го стискаш и толкова. Бъди по-нежна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не ти е неудобно да му държиш пишката, но ти е неудобно да го питаш? Ай донт гет ит!
Нямам думи....удобно и е да го цеди като дойна крава,ама не и е удобно да го пита как да го прави по-добре...
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
помолих предварително без такива коментариблагодаря
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Игнорирахме молбата. Моля.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Наистина,трябва да питаш него.На всеки са му приятни различни неща.![]()
Стискай го с всичка сила и с двете ръце
Лапни го
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
''If a handjob doesn't work, a blowjob is always better.''
казали са ти го![]()
ти си епичен , брат
до авторката , ние няма как да знаем на приятеля ти кво ще му харесва ,
мен лично ми харесва приятелката докато ми прави (а от когааа не ми е правила просто чекия не е истина) леко да прави чупка в китката ( да завърта леко рачичка) и да ме гледа право в очите, докат се моли да свърша![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 17:17
Питай него,няма срамно. Ако трябва накарай го да ти покаже как сам го прави и се опитай да възпроизведеш движенията му.Сигурна съм,че той няма да има против
Е, те хората са различни... Ние откъде да знаем как му харесва на приятеля ти?
Има момчета, дето харесват да е бързо и да стискаш силно, други - по-нежно и бавно... Оф за бога.
Като ти е казал да не стискаш, не стискай. Остави го той да те напътства, питай го как му се харесва на него... Как ще те е срам да говориш с него за такива неща?! Нали ти е гадже?
Как ме отчайвате вече, не е истина.
да бръзаш 3a мoя
Налапай го и го захапи. После стискането ще му дойде перфе.
абе слънце, що не вземеш да го попиташ АМИ НЕ ДА ТОРМОЗИШ ХОРАТА С ГЛУПАВИТЕ СИ ВЪПРОСИ
Кой по-добре знае от него ? Както казаха "Уйевете са ни различни"![]()