.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Балът ми е 35,213 (слаб бал според мен), но има и хора с по-ниски, така че да не се оплаквам
    Ти на това слаб бал ли му викаш? Кво да кажат приятелите ми, които са приети някъде на майната си или изобщо не са? Не се заяждам в никой случай, но извинявай, това е просто обидно. Страшно е тъпо да се пръкне някой с 34 нагоре и да почне да се оплаква как му бил нисък бала.
    Иначе поздравления за постигнатото, възхищавам се на такива хора (когато не го навират в лицата на другите).

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Ти на това слаб бал ли му викаш? Кво да кажат приятелите ми, които са приети някъде на майната си или изобщо не са? Не се заяждам в никой случай, но извинявай, това е просто обидно. Страшно е тъпо да се пръкне някой с 34 нагоре и да почне да се оплаква как му бил нисък бала.
    Иначе поздравления за постигнатото, възхищавам се на такива хора (когато не го навират в лицата на другите).
    Извинявай, нямах намерение да засягам никого. ^.^ Казах, че осъзнавам, че има хора с по-нисък бал от моя, но си падам малко перфекционист. Дразнещ недостатък. ;]]
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-26-2012 на 22:01
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си