- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Предизпитно... предстажно... пред... whatever
разочароваща
one of all
poker face
sad face
мф... от отдавна искам да не пипам компа известно време и все не мога...
мисля да опитам поне да съм по инкогнито/пасивна/знам ли и аз, да го ползвам само когато ми трябва
i can be strong. i will
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мислех да си дръпна кабела на нета, ама винаги мога да го влюча пак. Мога да го ползвам само за гледане на останалите епизоди от 'сексът и градът' <3 Бях се отказала и от фейсбук почти за ден, ама пак си спамя по стената, даже не пиша почти с никой и съм все оффлайн *fuck*
но омг като се замисля, ако се откажа и от това, съвсем ще се отцепя от човечеството :3 Трябва да си намеря СЕРИОЗНО занимание.
---
*гуууш* machoni*machleni
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако си намериш занимание, ще се откъснеш, но не е в това въпроса. Наложи си за няколко дни да не ползваш, ще ти е изпитание за волята, но после ще свикнеш и ще държиш нещата под контрол. Искаш - сядаш, не искаш - не сядаш.
За мое голямо учудване се откъснах доста трудно от форума - последно седях и рефрешвах по 100 пъти темите с цигара в уста и забравях да си запаля. Забраних си да го пускам, първите няколко дни ме сърбяха пръстите да го отворя, а после неусетно минаха два месеца без форум. Така стана и с ФБ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зле. Писна ми вече от това отношение, бахти. Няма да се разберем така!!!
Поне днес не е адския мор и се диша.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
'Баси якото, как ме върза самоо.
Доста съм доволна и от факта, че изхарчих известна сума пари, за да се направя щастлива. ^^
Съгласно третия принцип на механиката - като няма секс, ще има дрехи и козметика.
И шоколад.
И мръснишки романи.
^ вери найс!
Какво четеш?
Оф, нЕмам угодия, братче. Стискам си палци утре да си получа имейла или писмото, боже, само това остана, защо така се бави, трябваше да е дошло вече, само се притеснявам излишно. Ох... само един скапан имейл имат да ми пратят, толко ли е сложно баси.
Поне вече не ми е лошо, коремчето ми мина и се чувствам физически добре. И се надявам плановете за седмицата да останат.