- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- протрих си пениса до кръв
Мастурбирам неперкъснато почти всеки ден незнам на какво се дължи и днес след поредната мастурбация ми се цепна много малко кожата и се разкървави но наистина много малко как мога да се откажа от този гаден навик и някакси да възтановя протритата кожа + това ще ми пречи ли в бъдещ полов контакт ?
Лубриканти ? Ако е толкова сериозна раната уролог / мисля ,че така се казваше / и известно време го давай малко по-спокойно, не на такива обороти, че да си правиш рани...
виж са след мен сигурно ще се изредят доста опитни хора обаче аз ще ти кажа едно-лекар веднага!
но самата кожа регенерира ли сеили ще си остане тънка дори и да намаля драстично
Кожа е - регенерира се.
Едно не и е ясно,как така си си протрил меча. С шкурка ли си прави чекия?!
Намали ги и ползвай лубрикант.
maDamn
малко бебешко олио в шепата и давай газ на втора )) 0
но по-добрият вариант е да си намериш момиченце)
Май много са раздаваш, а?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Посъветвай се със специалист.
И следващия път не се раздавай чак толкова. Запази го за момиченцето, с което ще си след време.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Недей ги слуша брат, чекията оформя характера....Нужни са жертви, за да имаш готин характер![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)