- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Браво. Сега е редно да не дразниш тези, които все още минават през Ада![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
In every loss
In every lie
In every truth that you'd deny
And each regret
And each goodbye
Was a mistake too great to hide
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Stay Cool! И аз днес съм наострена яко,ама ще ми мине утре.
maDamn
'Баси якото, как ме върза самоо.
Доста съм доволна и от факта, че изхарчих известна сума пари, за да се направя щастлива. ^^
Съгласно третия принцип на механиката - като няма секс, ще има дрехи и козметика.
И шоколад.
И мръснишки романи.
2 седмици, все едно си на работа без да ти плащат ^^
Миналата година бях перфектна <3
Тая си избрах да си карам стажа в ортопедия, а там често се влиза и в операционни и е мазало :3 Чак съм гордо със себе си, че не съм лигавО и не припадам и не ми става лошо и мога да гледам разрязани тела без проблем :о
4XCOKИ
Изморена и умираща от скука и вече се чудя какво да правя :Д Яко ме мързи да си науча глаголите по немски, а нямам и много време, усещам как ще се стои цяла нощ.
Everything changes, but beauty remains ...
4XCOKИ
Цял ден се чудих какво да правя и когато си намерих страшен филм...не спряха да ми звънят по телефона и да звънят на вратата :@ Звъннаха ми поне 7 човека да излизам,2ма просто да ма чуят,2ма да ми искат услуга и от банката искали да внасям пари за няква такса... направо щях да откача :@
И на всичкото отгоре не стига че ми е притеснено за изпитите ми ся,ми и нашите ся само ми мрънкат кво ще правя ако не ме приемат...*б*хти начина да ме мотивират...откачам заради изпитите,ядосвам се че не ми изпращат съобщение за филма и...самотва ми липсваше и нашите да ме карат да се чувствам все едно край с живота ми :@ ... мамичката им и на тея продуценти...след 5-10 години специални поздрави ще им пратя от холивуд....
>>DjBelev<<
Бива ли така да ми скапят настроението. Идеално бях, егати, няма такъва тъпаци.
Everything changes, but beauty remains ...
4XCOKИ
^ вери найс!
Какво четеш?
Оф, нЕмам угодия, братче. Стискам си палци утре да си получа имейла или писмото, боже, само това остана, защо така се бави, трябваше да е дошло вече, само се притеснявам излишно. Ох... само един скапан имейл имат да ми пратят, толко ли е сложно баси.
Поне вече не ми е лошо, коремчето ми мина и се чувствам физически добре. И се надявам плановете за седмицата да останат.
Как успява винаги да ме накара да се чувствам така само с няколко нейни думи... <3
Както обикновено, след малко излизам на работа, и усещам че днес ще бъде хубав ден.
Мдам.