- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е
така всичко започна миналата година тогава аз бях 11 клас а той 8 знам че е малък ама изглежда много голям за годините си та на даскало той всеки ден се закачахме едни усмивки и лятто почнахме да си пишем в скупе в фейсбуук всичко беше супер тая година пак така даже преди 2 сед мици излизахме по всичко личи че ме харесва и аз него дори е разпитвал за мен разбрахме се да ходим на палатки и сега от 2 3 дена спря да ми пише аз му пиша да не се сърди не щто днеска ме видя усмихна ми се ама нз може ли просто вече да не е същ ото както преди
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Да, крайният срок беше до 23ти
..или е имал други ангажименти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
еми да ама 2 3 дена да не пише пък по рано всек и ден аз даже ся не смея му пиша
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Сигурно има хемороиди. Може да си му полазила по нервите и да са се появили, пък той да се е усетил, че е на нервна почва и да те е игнорирал заради здравето си. Ако го обичаш, ще го разбереш!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
може да си има по-важна работа в момента...
мога ли да попитам, какво се случва със space-a ти?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Какво си се депресирала така? Възможно е да си има работа, да е ангажиран с нещо и да не може да ти пише, както преди. Мисли оптимистично, а не веднага най - лошото.
Разбрали сте се еди - си кога да сте на палатки - о'кей, щом ти е обещал - ще стане. Или просто му пиши и го питай какъв е проблема, че не ти пише вече. Може наистина да си му станала досадна, всичко е възможно. Ти си го познаваш най - добре, ние няма как да помогнем в случая.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да живее правописа и пунктуацията. И "Скупе"!
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
И за два дни ти правиш проблеми? Я се осъзнай! Може да е имал работа, не ти е длъжен всеки ден да ти пише, хората си имат и личен живот, жалко, че на тази възраст не си го осъзнала. А и друг е въпросът, че момчето е все пак 9-ти клас, доколкото разбрах. На тази възраст едва ли знае на кой свят е и как да се държи с една какичка. Не се филмирай. И не се унижавай. Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
То авторката хептем няма идея..