.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Сега се прибирам. Ходих да се записвам в 91 НЕГ. Всичко мина добре, обаче това с отпусното е пълна тъпотия. Записах се, дадоха ми бележка, връщах се до старото ми училище да взимам отпусното, а от там ми викат да дойда в края на седмицата. Добре че казахме, че ни трябва за днес и ни го дадоха. Сега си се прибрах, защото вече нямам сили отново да ходя в немската да давам отпусното, а пратих мама ;дд.

В 91 НЕГ ми искаха:
    1. Оригинал и копие от удостоверението
    2. Копие от акта на раждане
    Служебната бележка с оценките не ми я искаха. Казаха характеристиката и здравния картон да ги нося на 14 септември.

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Сега се прибирам. Ходих да се записвам в 91 НЕГ. Всичко мина добре, обаче това с отпусното е пълна тъпотия. Записах се, дадоха ми бележка, връщах се до старото ми училище да взимам отпусното, а от там ми викат да дойда в края на седмицата. Добре че казахме, че ни трябва за днес и ни го дадоха. Сега си се прибрах, защото вече нямам сили отново да ходя в немската да давам отпусното, а пратих мама ;дд.

В 91 НЕГ ми искаха:
    1. Оригинал и копие от удостоверението
    2. Копие от акта на раждане
    Служебната бележка с оценките не ми я искаха. Казаха характеристиката и здравния картон да ги нося на 14 септември.
    И при мен се случи същото,в същия ден.Записах се,де.Вече съм официално швабка,хаха. :Д
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Здарвейте Вчера се записах в 157 ГИЧЕ, но нямах възможност да се запозная с никой. Има ли някой приет тук? Ако да нека ми пише, за да се запознаем

Цитирай Първоначално написано от rozic Виж мнението
    Здарвейте Вчера се записах в 157 ГИЧЕ, но нямах възможност да се запозная с никой. Има ли някой приет тук? Ако да нека ми пише, за да се запознаем
    Аз съм приет там. (:

Цитирай Първоначално написано от Alisa-miss-ya Виж мнението
    Казаха ми, че общежитието е към спортно у-ще "Владимир Стойчев.
    Не, НПМГ си е училище със собствена сграда.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Не, НПМГ си е училище със собствена сграда.
    За училището знам, питах за общежитието, понеже не съм от София и не съм ходила да видя общежитието.

Цитирай Първоначално написано от Alisa-miss-ya Виж мнението
    За училището знам, питах за общежитието, понеже не съм от София и не съм ходила да видя общежитието.
    Аз пък сега научавам, че НПМГ има общежитие. Извинявай, моя грешка. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си