- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Къде да намеря документите за второ класиране!
Много ви моля помогнете! не ги намирам никъде.
Някой от 30 соу сс Немски ??
Be cool and sexy!!!!!!!!!!!!!
Аз съм по първо желание НПМГ Химия и биология с английски... пишете ми
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Френската гимназия в София сега приема с минимален бал 31,678
тва кво значи , да не би да имам шанс за френската ????? ОМГОМГОМГОМГ ;д
Последно редактирано от MoulinRouge : 06-27-2012 на 08:57
и аз , не схващам много . В ФЕГ има и квоти , и за всяка паралелка е различен бала ..
абе хора...
МОМН имат статистиката, но нямат разрешение да я публикуват.. (да, следя бг мамите)
това е .. извратенонахалниции..
Сега се прибирам. Ходих да се записвам в 91 НЕГ. Всичко мина добре, обаче това с отпусното е пълна тъпотия. Записах се, дадоха ми бележка, връщах се до старото ми училище да взимам отпусното, а от там ми викат да дойда в края на седмицата. Добре че казахме, че ни трябва за днес и ни го дадоха. Сега си се прибрах, защото вече нямам сили отново да ходя в немската да давам отпусното, а пратих мама ;дд.
В 91 НЕГ ми искаха:
1. Оригинал и копие от удостоверението
2. Копие от акта на раждане
Служебната бележка с оценките не ми я искаха. Казаха характеристиката и здравния картон да ги нося на 14 септември.
Трябва да си взема отпусното от старото ми училище ли?
Може ли някой да ме светне.Чета в бг-мама,че една майка е ходила до първа испанска и там има баловете.Аз кандидатствах с испански и английски,с бал 34,250.Минималният бал за тази паралелка за момичета е точно толкова.Защо не съм влязла,според вас?
Просто се усмихни...останалото няма значение!