.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Не съм имала дълга връзка и вероятно нямам обективен поглед над нещата. Но предпочитам търпимостта и уважението пред тийнейджърските изпълнения. Може да забравя за рожденния ми ден, може да пропуска годишнините, може цял живот да крещя из нас, че все още си хвърля чорапите по пода, вместо в коша, който е на 2 метра от него, но да знам, че я има отговорността и уважението, от които толкова се притеснявате. Страстта е преходна и намирам за нормално да изтлее след някакво време. Съгласна съм да е така. Стабилните връзки стъпват на доверието и уважението. Другите неща винаги намират начин да изгаснат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто са поулегнали нещата, което в никакъв случай не означава, че любовта е изчезнала. Тръпката - о'кей, но любовта не изчезва току - така. Още повече, че от рутината, сивото ежедневие - убиват тази тръпка, която обаче трябва да се запали отново и да не се отказваме от нещо ново: излизане заедно (на разходка) , гледане на ТВ ако ще, просто нещо, което да направят двойката заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Стабилните връзки стъпват на доверието и уважението.
    Да, но не и само на тях.
    Доверие и уважение мога да имам към родителите си, приятелите си, съседите си дори... Но за една връзка трябва да има и онзи пламък, който различава интимния партньор от всички останали около нас.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си