.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    Аз съм по първо желание НПМГ Химия и биология с английски... пишете ми
    и аз днес се записах в нпмг обаче съм с физика .. ти ще ходиш ли на летния лагер на нпмг по информатика и ит ... и с какъв спорт се записа

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    и аз днес се записах в нпмг обаче съм с физика .. ти ще ходиш ли на летния лагер на нпмг по информатика и ит ... и с какъв спорт се записа
    Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?

Цитирай Първоначално написано от Djudjinku Виж мнението
    2aeg ili 7mo (sofia) ??????
    2 АЕГ естествено
    Последно редактирано от beliqzaek : 06-28-2012 на 07:06 Причина: Правописна грешка -.-

Цитирай Първоначално написано от beliqzaek Виж мнението
    Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?
    аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг
    Аз обожавам ски От борда все падам, а и не знам дали в НПМГ има борд. И мисля, че спортът е задължителен.. И нзз В НПМГ съм с химия, ти?

Цитирай Първоначално написано от beliqzaek Виж мнението
    Аз обожавам ски От борда все падам, а и не знам дали в НПМГ има борд. И мисля, че спортът е задължителен.. И нзз В НПМГ съм с химия, ти?
    аз също съм карала ски ама не са ми силната страна и нито веднъж не спрях правилно :Д иначе в НПМГ съм с физика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си