и аз днес се записах в нпмг обаче съм с физика .. ти ще ходиш ли на летния лагер на нпмг по информатика и ит ... и с какъв спорт се записа
Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?
Първоначално написано от Djudjinku
2aeg ili 7mo (sofia) ??????
2 АЕГ естествено
Последно редактирано от beliqzaek : 06-28-2012 на 07:06Причина: Правописна грешка -.-
Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?
аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг
аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг
Аз обожавам ски От борда все падам, а и не знам дали в НПМГ има борд. И мисля, че спортът е задължителен.. И нзз В НПМГ съм с химия, ти?