- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля, дайте ми съвет как да се грижа за косата си за да стане такава?
Моля, дайте ми съвет как да се грижа за косата си, за да стане като тази, да се дели така на отделни кичури, а не да седи на дебели сплетени кичури. С какво мога да постигна този ефект да стои така? В момента косата ми е дълга до под закопчалката на сутиена, средна дължина, но много се сплита и връхчетата и са адси гъсти, трябва ли да ми я филират или може и на черта да се постигне този ефект?
http://www.vbox7.com/play:0456546745df
Последно редактирано от astonish01 : 06-28-2012 на 13:10
според мен този ефект се постига с много хидратация на косата. ако е изтощена не може да стане. купувай си хубави маски и се грижи за нея по правилният начин и предполагам ще стане ако не е и до ген де
запис да ви следя
И на мен ми е интересно как се постига този ефект и ще чакам отговори
често подстригване на краищата,много маски и не трябва да оставяш косата суха.. много голяма поддръжка и като я изправиш и срешеш добре трябва да става така,но да не забравяме че си е и до ген![]()
Подкрепям FuCKkK13 ^ ^ ^
Момичета, ако не е неуместно да попитам, вие колко често се подстригвате?
на няколко месеца.. като си правех по-често маски на 6 месеца,но сега на 3-4,а лятото малко развалям режима защото преди лятото се подстригвам и края на лятото към края на август пак![]()
HellOfaHottie,аз се постригвам през 1-2 месеца...и то само връхчетата![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
и аз имах предвид само връхчетата
Моята е такава. Много е гъста и доста съм си играла с нея. Не ползвам маски. Изтънени са краищата на косата на момите от клипа или са филирани. Не знам как се казва. Зависи къде косата ти е по-гъста и има повече обем. Сега съм с къса, но когато ми беше до кръста си намалих обема от едната страна, защото е по-гъста.Не само редовната пострижка е важна, а и как фризьорката ти пипа косата. Трябва да я познава. Предишната и сегашната ми фризьорки имат златни ръце.
За да не ти се плете ползвай кристали. И с малко неща можеш да имаш хубава коса. Много момичета просто прекаляват и косите са им ужасни.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 06-28-2012 на 11:47
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ох моми4ета благодариа ви много за отговорите.Моята коса е подстригана на черта някак и стои доста гъсто а аз не харесвам така изглежда ми като метла и съжалявам че я подстригах така. ще пробвам да сменя прическата с филиране и ще се грижа повече за нея за да ми стане такава. мерси много ако се сетя още нещо ще питам
купи си някакъв овлажняващ спрей - на Глис са хубави,подстрижи се,филирай я отдолу и се грижи много за косата,но в умерени количества де.. не през 2 дена маска![]()
благодаря мила много полезни съвети получих от тех и другите. ще си купя маски и спрейове за коса и т.н. и ще я оставя да порасне още и така. мерси много
моляно все пак да е в умерени количества
![]()
Важно и да се храниш правилно и да пиеш много вода!!!![]()
ах с водата съм скарана...мога ли да пия други течности, сокове и т.н.? или не е същият ефект?
не,вода трябва да е и на ден поне по 1.5л. да изпиваш..
Аз пия по 3-4 литра на ден.Според мен 1,5 e малко,а сега и е лято ... ;д
Така косата се хидратира.Не става само с маски и т.н. ..и не само косата,а и кожата и всичко.![]()
![]()
за това казах ПОНЕ !![]()
купи си качествен шампоан /loreal/струва си всяка стотинка ! Косата ще ти е много по-лека и по-свежа .
Hostis Honori Invidia
Грешка! За съжаление, видеото, което се опитвате да отворите, не съществува!
Ползвай шампоана на Саяс без силикон. В зелена опаковка е. 500 мл. Аз съм с него.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Я ако може малко инфо...тоя шампоан на Лореал на каква цена е?И за каква коса е-тънка,нормална..?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
за изтощена -30 лв поне
Hostis Honori Invidia