- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път - Кондомите
Значи моя проблем е в това че при първия ми път нали докато момчето ме отвори първо с пръсти и тн , след това за няколко минути ми го вкара без кондом. Има ли някакъв проблем , дали може да е станал някой гаф. И добавям че докато му беше вътре в мен , супер много ме болеше и чак след това имаше кръв , смисъл може ли да се каже че тогава съм била още девствена и да няма проблем! Моля ви да ми отговорите без нападки и тн. - Анелия
имах предвид докато ме отвори изцяло , започна с пръсти! някак не се получава да ти го вкара от раз! аа мерси за последния отговор , малко по - спокойна съм
Нищо ти няма,ама няма да е зле да се пообразоваш малко на тема секс,че куцаш още.
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не само си мисля , просто защото страшно много ме болеше дори и след като вече имаше кръв , но както и да е мерси за отговорите!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Oh God ... да не мислиш, че като се появи кръв и болката мистериозно изчезва |-(
И спрете да мислите, че девствено момиче не може да забременее.
болялото е дори след като е имало кръв .. като си срежеш ръката на нож/ стъкло данеби да боли само докато кърви .. това си е ципа не е найлон
И все пак...не трябва ли да свършиш в нея за да има шанс да забременее?
Едно не мога да разбера...има толкова хора с мерак да го правят без презерватив и 90% след това са тука да питат бременни ли са...еми ползвайте ги тея презервативи е...и най-интересното е че повечето го правят 1 мин без и след това го слагат и пак задават големият въпрос.....
>>DjBelev<<
Забременяла си от кирта под ноктите му !![]()
Ще родиш червеи !!! От ония гадните, слузестите !
Браааат, как мое сте толко' глупави и необразовани... О ОЖАС !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нищо ти няма, дишай. Разбирам те да си толкова притеснена, все пак е било нещо ново за теб и организма ти, ама не се вкарвай в такива филми - не си забременяла, особено щом е било за кратко без презерватив.
И да, девствено момиче също може да забременее. Та, да - болката и кръвта също са си били напълно нормални.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥