Съжалявам...
Лошото е, че и ти не си подозирала, че може да си бременна. Може би заради липсата ти на опит... защото бременните за втори път си познават.
Не си ли имала напрежение в гърдите? Не си ли имала гадене сутрин? Не ти ли е минало през ума да направиш тест, още повече, че очевидно не се пазите?
Забравих да питам
Да не са ти предписали Инофолик?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Подозирах, че съм бременна, но поради симптомите. А както всеки знае те не започват от 1вия ден. Ако не подозирах нямаше да си направя тест за бременност. Щеше просто да ми дойде менструацията (от лекарствата) и изобщо да не заподозра, че е имало нещо такова. Симптомите ми бяха, че гърдите ми станаха адски големи (те и принципно са си, но сега бяха огромни), боляха ме и нямаше шанс някой да ги докосне, поради болката, матката ме болеше, повърнах на няколко пъти(но това беше само за 1 ден), виеше ми се свят и тн. Заради тези симптоми заподозрях, че има нещо. Даже една вечер бях сама понеже приятеля ми беше на работа и като си лягах си казах на глас "Ако си там и съществуваш, да знаеш че те обичам". Затова ми е гадно, понеже знаех, че е там. Тамън показа полужителен тест и след 2 дена аборт...
Предписали са ми сега да пия Neopholic, фолиева киселина и клостилбегит като ми дойде менструацията следващия път.
И на мен ми е гадно за случилото се, но няма какво да се прави.
Знаеш ли дали отново мога да почна да тренирам, след случилото се или трябва да изчакам малко, понеже поне така се разведрявам?