.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Hybrid View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Абе, мани, не са само знаците, има някакви просто безумни въпроси.. (които щом са в правилника, явно са от значение), но все пак съм убедена, че 98% от шофьорите не биха могли да отговорят. ;д Ама ще ги назубря, колкото да мина.
    Я дай един пример за т.нар. "безумен въпрос". Всичко което ти трябва е да знаеш знаците (щото тях ако не ги знаеш, не знам какъв шофьор ще си ), да знаеш основните правила които не са чак толкова много...и т'ва е в общи линии. Не е нищо особено, и идеята не е в т'ва да ги назубриш, а да ги осмислиш Успех ^_^

По темата - скучно ми е... почвам да си задавам въпроса някога ще го види ли т'ва нещо , пък камоли и отговор да получа ?
    И май ще си стоя в нас за Джулая ;( Съкс ! Ама има още време де, не се знае к'во ще изскочи.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Я дай един пример за т.нар. "безумен въпрос". Всичко което ти трябва е да знаеш знаците (щото тях ако не ги знаеш, не знам какъв шофьор ще си ), да знаеш основните правила които не са чак толкова много...и т'ва е в общи линии. Не е нищо особено, и идеята не е в т'ва да ги назубриш, а да ги осмислиш Успех ^_^
    Е, знаците естествено, че си трябват. А колкото до въпросите - "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?", "Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?", "Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е", както и други, ама тези ми попаднаха сега...там за ремаркета, за колко см трябва да бъде въжето при теглене на друг автомобил и дрън дрън.. ;д

Иначе имам яко готини съседи. Първо ме събужда този от ляво с яко хаус, после се доразсънвам с Ивана и Преслава от горния....

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е, знаците естествено, че си трябват. А колкото до въпросите - "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?", "Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?", "Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е", както и други, ама тези ми попаднаха сега...там за ремаркета, за колко см трябва да бъде въжето при теглене на друг автомобил и дрън дрън.. ;д
    "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?" - Отрицателно влияе, в смисъл управлението става по-трудно + увеличен разход на гориво

"Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?" - Ако не се лъжа поне 12 часа..

Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е" - 2 мм

Т'ва са елементарни въпроси, които ги има в листовките и ще ти се падат на изпита. Изобщо не са толкова "сложни" и изказването ти, че 98% от шофьорите не ги знаят тия работи.. е меко казано смешно ! по-скоро 99% от тях ги знаят xD

Едит - по новите листовки, на колко грешки имаш право ? xD
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 06-30-2012 на 10:15
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?" - Отрицателно влияе, в смисъл управлението става по-трудно + увеличен разход на гориво

"Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?" - Ако не се лъжа поне 12 часа..

Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е" - 2 мм

Т'ва са елементарни въпроси, които ги има в листовките и ще ти се падат на изпита. Изобщо не са толкова "сложни" и изказването ти, че 98% от шофьорите не ги знаят тия работи.. е меко казано смешно ! по-скоро 99% от тях ги знаят xD

Едит - по новите листовки, на колко грешки имаш право ? xD
    Е, аз не съм казала, че са сложни, просто за мен са подробности и съм сигурна, че повечето шофьори не ги знаят. То ясно, че ще ги науча, за да си взема изпита, ама на сто процента после ще ми излезнат от главата. За промилите - не по-малко от 4 часа е отг. Иначе до 5 грешки можеш, ама то мисля, че от доста време си е така.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си