.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 150 от общо 150
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Схвана ли вече кобричке или пак да ти го обяснявам? м?
    Обясни ми го пак. Ясно ми е, че излизам курва в твоите очи, но това не ми пречи.
    И ако си въобразяваш, че затова те хапя... или че изобщо те хапя... ясно какъв опит имаш с жените
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Ако излизаше курва в моите очи, нямаше да се занимаваш. Проблема е, че би излязла курва в очите на други хора които мислят като мен . А относно опита ми с жените приемам, че това ти е единствената сламка за която би се хванала като удавник . Имаш и още една, годините... учудвам се как не си я използвала досега
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 06-28-2012 на 14:35

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Ако излизаше курва в моите очи, нямаше да се занимаваш. Проблема е, че би излязла курва в очите на други хора които мислят като мен . А относно опита ми с жените приемам, че това ти е единствената сламка за която би се хванала като удавник . Имаш и още една годините- учудвам се как не си я използвала досега
    Значи нямаш опит с жените?
    А годините не съм ги използвала, защото знам, че на всяка възраст е възможно да се срещнат интелигентни хора и е тъпо да твърдиш, че знаеш всичко, само защото си с 10 години по-голям от събеседника си.
    Наистина си плосък.
    И дори само в твоите очи да излизах курва, сигурно пак щях да се занимавам. Това ми е черта, чопля си където ми е интересно.

Мега фен
    Абе ... мислех да не пиша, ама Алабалакретензадръстенпор токала, имам ли аз някакъв спомен как се обясняваше, че виждаш ли, бил си някакъв си успял психо-нещо си-терапевт/психиатър/все1, и к'ъф си бил пич да ги въртиш по 2-3 на ден, 'щото, отново, си адският пич ?

Абе, аджеба, г-н Психо_пат, вие поне едно 25 трябва да имате, че изобщо тапийка да притежавате. Останалото настрана, ама поне това.
    И в този ред на мисли ... Я ме светнете що за малоумно, дебилно, психясало изчадие ще седи да сипва храна по толкова очевиден начин .......... на деца?????. Може ли да си толкоз слабоумен, бе ? Направо седя и ти се чудя, честно.
    Ясно че те мисля за кух филмар, 'щото едно изречение не можеш да вържеш без пунктуационна грешка, ама т'ва .... т'ва е просто резил твоето.

Ако ги имаш 20-те даже ... не 30, ами двайсет ... моля те, направо отивай се мятай отнякъде. Помогни на човечеството ... поне една вазектомия си тегли, че да не мърсиш генетичния фонд.

По темата - някои хора, представи си, не възприемат жените като обществен атрибут и великденска пуйка, чакаща да бъде напълнена с чудодейния им разтвор. Същите тези тъпаци-конформисти (то е адски конформистко и модерно да не се шиб*ш с всеки срещнат, ами да искаш стойностен човек до себе си) не биха се обвързали с курва, било то от мъжки или женски пол, просто 'щото първоначалното впечатление и рационалното им мислене им казват, че не си заслужава.

Що се отнася до моето мнение - грам не ме е*е. Кой с когото иска да си се чука - ако срещна свестен човек ще искам връзка - дотогава нямам намерение да се отдавам на аскетизъм. Толкоз.

Т'ва имах да кажа, сори за оф-а и храната, ама просто ... нямам думи. Що за хора се разхождат по улиците ... възрастен човек и седи и сипва като пъпчив пубер. Гоуем зор да убедим другите че е мноу мошно ги 'омърсим' ку*вите по две на ден. Мноу съм пич начи щом така ги чаткам тия обществените положения.

// бас хващам, че както много знаеш да обясняваш кой каква жена не можел да си позволи да има, в тийнейджърски форум, г-н Психотерапевт-неграмотен-богаташ-ебач, точно толкова и хора с обществено положение познаваш.

Супер фен
    Имам достатъчно опит с жените. Просто ти си търсиш причина да изкараш, че нямам такъв с цел да ме засегнеш по някакъв начин... Доста неуспешно от твоя страна. А сега ме наричаш интелигентен така ли? Не съм твърдял, че знам всичко, но със сигурност знам повече от тебе. Ти въобще не ми знаеш годините. Ако ти следваме логиката ти трябва да си на 13 лол?

Като гледам ти е много кеф да се държиш като ощипана по дупето .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Абе ... мислех да не пиша, ама Алабалакретензадръстенпор токала, имам ли аз някакъв спомен как се обясняваше, че виждаш ли, бил си някакъв си успял психо-нещо си-терапевт/психиатър/все1, и к'ъф си бил пич да ги въртиш по 2-3 на ден, 'щото, отново, си адският пич ?

Абе, аджеба, г-н Психо_пат, вие поне едно 25 трябва да имате, че изобщо тапийка да притежавате. Останалото настрана, ама поне това.
    И в този ред на мисли ... Я ме светнете що за малоумно, дебилно, психясало изчадие ще седи да сипва храна по толкова очевиден начин .......... на деца?????. Може ли да си толкоз слабоумен, бе ? Направо седя и ти се чудя, честно.
    Ясно че те мисля за кух филмар, 'щото едно изречение не можеш да вържеш без пунктуационна грешка, ама т'ва .... т'ва е просто резил твоето.

Ако ги имаш 20-те даже ... не 30, ами двайсет ... моля те, направо отивай се мятай отнякъде. Помогни на човечеството ... поне една вазектомия си тегли, че да не мърсиш генетичния фонд.

По темата - някои хора, представи си, не възприемат жените като обществен атрибут и великденска пуйка, чакаща да бъде напълнена с чудодейния им разтвор. Същите тези тъпаци-конформисти (то е адски конформистко и модерно да не се шиб*ш с всеки срещнат, ами да искаш стойностен човек до себе си) не биха се обвързали с курва, било то от мъжки или женски пол, просто 'щото първоначалното впечатление и рационалното им мислене им казват, че не си заслужава.

Що се отнася до моето мнение - грам не ме е*е. Кой с когото иска да си се чука - ако срещна свестен човек ще искам връзка - дотогава нямам намерение да се отдавам на аскетизъм. Толкоз.

Т'ва имах да кажа, сори за оф-а и храната, ама просто ... нямам думи. Що за хора се разхождат по улиците ... възрастен човек и седи и сипва като пъпчив пубер. Гоуем зор да убедим другите че е мноу мошно ги 'омърсим' ку*вите по две на ден. Мноу съм пич начи щом така ги чаткам тия обществените положения.

// бас хващам, че както много знаеш да обясняваш кой каква жена не можел да си позволи да има, в тийнейджърски форум, г-н Психотерапевт-неграмотен-богаташ-ебач, точно толкова и хора с обществено положение познаваш.

Аз нямам какво повече да кажа...
    I rest my case.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миналото, преживяното може да се разкаже, когато се пита за него, иначе не е толкова важно за настоящето.
    За втория въпрос: някъде по - нагоре казаха, че човекът е слаб .. съгласна съм.
    Рано или късно усеща нуждата, някой да го допълва.

Голям фен
    мъж , чукал 15-20 -= курвар за всички свестни

жена , чукана от 7 - курва за всички свестни

айде поздрави от пловдив , лейдита и мейдита. тая тема е загуба на време за мен , много сте тъпи повечето , за да може да ме разберете

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Alabalaportokala набързо няколко думи,защото в момента нямам много време.Някои от тези хора дето ми написани изобщо не са публично изестни,други далеч не са толкова чисти че да им се хващат хората само на жените.Но ще ти дам трима известни човека. Бойко Борисов,Росен Плевнелиев.Сергей Станишев.Ами дреме им на шапките какво говорят за тях въпреки че се изписа много.Особено пък за Юлиана Плевнелиева,която е малко по свободолюбива.Но на дадените хора просто им дреме на шапките.Хората винаги ще си говорят каквото си пожелаят.

Относно спора ти с LadyDi пък и изобщо...стигам до извода че в момента ти е яко скучно.Пък и доводите ти са някакви изсмукани от пръстите тип "защото така е устроен света".Даже и да съм на обратната позиция се сещам за много други далеч по добри доводи, за които можеш да се сетиш.Слабо представяне.Далеч по слабо от предишните ти "силни" години.

Да не говорим че твоите изказвания и тези на други че жена,която е на 27 години и е била с 7 мъже е тъпо.Днес има и 18 годишни,които са били с 10 само дотогава примерно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-29-2012 на 07:25
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Особено пък за Юлиана Плевнелиева,която е малко по свободолюбива.
    Свободолюбива... болни амбиции са нейното. И пълна липса на такт. Когато мъжът ти е президент, имаш дълг към нацията като негова съпруга. Мишел Обама винаги придружава съпруга си по официални събирания, ама не... нашата Юлианка смята, че може да си прави каквото иска вместо да си е до мъжа.

Само да вметна, де :д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението

айде поздрави от пловдив , лейдита и мейдита. тая тема е загуба на време за мен , много сте тъпи повечето , за да може да ме разберете
    Ти си ясен, моето момче. Не трябваше да ми казваш, че познавам баща ти, защото сега ми е ясно кой си, какъв си, колко далеч си от 20-те и от кого си наследил неописуемия си чар и поведение спрямо жените.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Свободолюбива... болни амбиции са нейното. И пълна липса на такт. Когато мъжът ти е президент, имаш дълг към нацията като негова съпруга. Мишел Обама винаги придружава съпруга си по официални събирания, ама не... нашата Юлианка смята, че може да си прави каквото иска вместо да си е до мъжа.

Да, да, съдбата й е предопределена от други хора, тя няма правото на собствен живот. Но в крайна сметка всеки сам си оценява собствената свобода.

И да отбележа, че е жалко когато хората робуват на обществените правила, без да имат позиция спрямо тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението

Нарани чувствителната ми натура.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да, да, съдбата й е предопределена от други хора, тя няма правото на собствен живот. Но в крайна сметка всеки сам си оценява собствената свобода.

И да отбележа, че е жалко когато хората робуват на обществените правила, без да имат позиция спрямо тях.
    Не те разбрах Може ли пак?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Трябва ли настоящото ни човече да знае за любовното ни минало>? С колко сме спали, колко сме обичали, колко сме наранявани, какво сме имали, какво сме изгубили, къде сме сгрешили и такива неща.
    Мислите ли, че ако някой, който е преживял нещо голямо и разтърсващо, или го е преживял няколко пъти (макар, че на нашата възраст е малко трудно), би бил по-резервиран, по-предпазлив, по-свит и т.н. и всичко това би убивало малко или много настоящето?
    Да,трябва да знае.Може да не е с пълните подробности в каква поза сте го правили,колко често и с какви презервативи,но мисля,че е редно човекът,с когото смяташ да имаш сериозни отношения и искаш да е част от живота ти,да знае тези неща.Защото няма как някой да е твоята половинка,ако между вас има тайни и недоизказани неща от тъмното минало,които винаги да се боиш да не излязат наяве.Това не би било връзка в истинския смисъл на думата.Ако обичаш един човек,трябва да бъдеш готов да му се разкриеш напълно, и ако и той те обича истински,ще те приеме какъвто си,независимо дали си обичал 10 пъти или имаш трицифрена бройка в сексуалния си живот...

Относно горчивия опит.Според мен точно той води до предпазливост и всестранна преценка на ситуацията,което колкото помага,толкова и убива хубавото в живота.Защото с планове и очаквания не се намира любовта.Намира се,когато най-малко очакваш и идва изведнъж,неусетно и красиво.Но,за съжаление,много често ние я подминаваме,изхождайки от предишните си несполуки, и в чакането си на принца на бял кон,игнорираме истинското и красивото...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не те разбрах Може ли пак?
    Няма никакви задължения като президентша. Тя си решава как да се държи. Като не й идва отвътре, по-добре да не си криви душата само за пред хората. Щеше да ми е адски гнусно да я гледам по цял ден с изкуствената официалност и да ми лъха на фарс. А и не е като да пропада имиджа на който и да е от тях двамата от цялата работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не,всъщност няма ама абсолютно ниакъв дълг към нацията,защото нацията е избрала мъжът ти, а не нея.Аз специално съм гласувал за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева и изобщо не ми пука че не се показвала.Не че не може да покаже колко е велика,защото все пък мъжът и е на много висока позиция в държата и да стане известна само с това, че е.....жена на мъжа си.То не бяха драми,то не бяха неща от медиите.Ама как можело така,ама как можело иначе.Ами може бе,президеншата може да е всяка и да се смени по всяко време.И с нищо не е задължена освен ако иска да подкрепи мъжа си в това начинание.Но медиите се скъсаха да пискат и да проявяват небивал интерес към нея.Още повече че от разни места се чу че тя не е искала мъжа и да става президент.Е, той е искал и сега задължена ли трябва да е да си смени позицията.Или пък да хване да се разведе с него за това.Да трябва да се съобразява с някои неща заради сигурността си и тази на децата си,но...може пък да не обича светските събития и постоянно да я гледат...какво образование има,колко пари,с колко мъже е спала,кой е бил първи,каква е била в училище и т.н и т.н неща дето са и лични и далеч не интересуват цялата любопитна общественост.Може да не и харесва да е публична личност.Може и да не и харесва да е постоянно под ключ,тя и децата и, а охранителите на НСО едвали не да ходят и в тоалетните с тях да им ги придържат.Но иначе възмущението е голямо.Може пък и да не и харесва партия ГЕРБ и Бойко Борисов знаеш ли.Трябвало да се спазват всичко обществени норми,защото някой така бил казал.И понеже знам че си била на сватбата на принц Уилиям и Кейт Мидълтън, за чието събитие по едно време ми идваше да изключа компютъра и радиото и да хвърля телевизора през прозореца затваряйки се в някоя изолирана стаичка.Хвана ме диарията да ми обясняват по 100 пъти на ден в продължение на две седмици как щели да се оженят,после как се женили,накрая как се оженили и какви пищни тържества се правили по време на криза,когато някои хора умират от глад, а хора се женят всеки ден,но никой често по телевизията не разбира за това.Какво като са кралското семйство на Англия, а не на България или някоя друга държава всъщност. Ама сеир да има. И между другото даже и те са потъпкали някои норми като това че принца си е намерил не бедна,но доста по бедна жена отколкото се очаква,че ако не се лъжа Кейт нямало да си сменя фамилията и т.н.Обаче ние ще караме по нормите от 100 години.Щом другите първи дами са ръка за ръка до съпруга си дай да изгорим на клада Юлиана Плевнелиева че не е до мъжа си и с това ЖЕСТОКО оскърбявала нацията, а някои журналисти от злоба и/или любопитство чак ги хвана разстройството.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-30-2012 на 06:56
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Прочетох първите три реда. За мен грешите и двамата с Чачо.
    Америка също е избрала Барак, но Мишел е съпруга за пример и образец за нацията.
    Юлиана си придава излишна важност. Не се били нанесли в президентския апартамен и веднага народът казва "Браво, ето вижте ги", само че изобщо не е за "браво", защото техният дом е в пъти по-хубав от президентския и те са предпочели него. В едно интервю Юлиана казва, че не разрешавала ястията да се пробват от друг преди семейството да ги опита и предпочитала да ги готви сама. Съпругът й пък казва, че едвам стъпвала в кухнята :Д :Д
    За мен въпросната жена е хукнала да доказва колко е еманципирана и колко може сама, а всъщност дори сегашната й позиция била получена заради положението й на съпруга на Росен Плевнелиев.
    Не ми се коментира повече.

За мен пък ти си в грешка и много ти влияе общественото мнение и обществените норми, а отказваш да вникнеш в същността на нещата.Желанието на даденият човек да не е просто една марионетка на разни неписани правила и норми.А Мишел Обама го прави,защото така и харесва и това е нейният избор.Да се надяваме че не е заради силният характер на мъжа си или партията му.Тя не е безличен атрибут.И президенският апартамент е много по-хубав,защото все пак е президенски,но е чужд.Малееее, а аз бях обвинен за женомразец в една друга тема.

П.П. Не е зле да прочетеш всички, а не само първите три
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-30-2012 на 07:23

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тези хора са избрани да представят нашата нация. В това има известни отговорности. Никой нищо не е длъжен, то се знае. И все пак има малки неща, които носят силен положителен отзвук и не биха коствали кой знае какво усилие.

ПП. И стига си парадирал с това, че си наречен женомразец. Никой не говори за отношението ти към високопоставени дами, известни личности и прочие. Имах в предвид отношението ти към нормалните момичета.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Кой е избран Сиси? Доколкото си спомням, само Плевнелиев е постъпил в длъжност. Няма смисъл да сравняваме Мишел и Юлияна, щото президентските постове в двете държави са много различни (както и самите две държави, там са хиляда пъти по-обсебени от визуалното си представяне от нас). И какво значение има, че си виси вкъщи и не участва в политическия живот на страната (и то само с присъствие, както настояваме)? В крайна сметка важното е президента да свърши това, за което е избран, не се захващайте толкова за имиджи и още повече - клюки.

А да не говорим, че Юлияна, дали съзнателно или не, е избрала правилния тип поведение, защото в момента тук са харизматични тези, които не са с властта, не се възползват от привилегиите си за лични облаги и не говорят помпозно и двусмислено, а съвсем прямо.

Помнете, че на Плевнелиев работата не му е да е сресан, а да действа в полза на държавата. Ако ще и насран да ходи, стига да си спази обещанийцата от сайта му, ще е все тая.

ПС: Колкото не е хубаво да заставаме на сляпо зад общественото мнение, толкова не е хубаво и да му се противопоставяме безпричинно. Освен за имиджа на първата дама го твърдя и за бройки, курви, мъжки курви, т.н. стереотипи.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    сватбата на принц Уилиям и Кейт Мидълтън, за чието събитие по едно време ми идваше да изключа компютъра и радиото и да хвърля телевизора през прозореца затваряйки се в някоя изолирана стаичка.Хвана ме диарията да ми обясняват по 100 пъти на ден в продължение на две седмици как щели да се оженят,после как се женили,накрая как се оженили и какви пищни тържества се правили по време на криза,когато някои хора умират от глад, а хора се женят всеки ден,но никой често по телевизията не разбира за това.Какво като са кралското семйство на Англия, а не на България или някоя друга държава всъщност. Ама сеир да има.
    Междудругото много хора споделят твоето мнение. Хора, живеещи в Кралството. Пък и в Кралство Швеция. Когато тукашната шведска принцеса се омъжи за своя фитнес инструктор, в чиито вени не тече кралска синя кръв, баща и беше твърдо против брака, докато хората подкрепяха смелостта и да се омъжи за човек от простолюдието. Вдигнаха пищна сватба, на която присъстваха много кралски особи, конете им имаха златни подкови, а пък само един поднос с 10 чаши струваше над 10 000 евро. И ето тук народа рипна веднага срещу тях, казвайки че цялата работа е такава изгъзица, и толкова много пари са били похарчени напразно. По-старите поколения са си свикнали с монархията. Младото поколение пък е против кралете и кралиците, и мразят данъците им да се използват за такива боклуци като чаша за 1000 евро. Но както и да е. ^^

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Тези хора са избрани да представят нашата нация.
    Избран е Плевнелиев, но не и жена му, нито майка му, или дядо му, или когото и друг от семейството му. Просто жена му не иска да се показва пред народа. Не е и длъжна да го направи.

Доколкото си спомням, само Плевнелиев е постъпил в длъжност. Няма смисъл да сравняваме Мишел и Юлияна, щото президентските постове в двете държави са много различни (както и самите две държави, там са хиляда пъти по-обсебени от визуалното си представяне от нас). И какво значение има, че си виси вкъщи и не участва в политическия живот на страната (и то само с присъствие, както настояваме)? В крайна сметка важното е президента да свърши това, за което е избран, не се захващайте толкова за имиджи и още повече - клюки.
    Чачо ти го каза най-добре. И наистина - откъде на къде сте тръгнали да сравнявате Щатите с България - страна която повечето хора от там биха изпитали огромно затруднение, ако им разгънеш карта на масата пред тях, и ги попиташ да я посочат.

Помнете, че на Плевнелиев работата не му е да е сресан, а да действа в полза на държавата. Ако ще и насран да ходи, стига да си спази обещанийцата от сайта му, ще е все тая.
    Ди енд.

Точно така DisappointedDreamer с чашата от 1000 евро не можеш да правиш нищо повече от най-евтината.Тя сама не сипва.Другото е разни остарели традиции,глупава показност и избиване на комплекси.Но света е несправедлив...едни хора ровят по кофите други се показват с чаши за по 1000 евро всяка,което е може би най-евтиното нещо от целият антураж.

SisiStrange Другите вече ти го казаха,но и аз ще се повторя още веднъж. Аз гласувах за Росен Плевнелиев, а не за Юлиана Плевнелиева. А ти? И тъй като съм гласувал за него изобщо не ме интересува неговият живот,семейно положение или жена.Интересуваме да се справя добре като президент на Република България, за което съм му дал моят глас.Всичко останало са само клюки,любопитство и чешане на езици.

Относно послеписа ти.Гузен не гонен бяга.То да беше само ти.И не с нищо не парадирам.Дреме ми на шапката как няколко човека,които не познавам и не ме познават нито в реалността нито в интернет даже...са ме нарекли.А отношението ми към нормалните жени могат да го определят тези дето поне малко от малко ме познават.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда... Смисъл, донякъде ги разбирам. Традиции, Швеция се знае може би най-добре точно заради кралските особи, привличат туристи с тези свои замъци и тинтири минтири, НО! Повечето привърженици на монархията са стари хора от минали поколения, които не искат промяна, които са свикнали с тази форма на управление. По-голямата част от младото поколение се възмущава, че тяхните данъци се използват за позлатена тоалетна хартия, с която Крал Карл Густав някой си и семейството му си бършат задниците.

Да, то и нашият цар Симеон втори Сакскубоготски, дойде да ни оправи за 800 дни,но май дойде да си вземе горите,които принадлежат на България и българският народ доколкото може.Монархията е вече остаряла работа.Не че и демокрацията си няма своите минуси дали с Президенска или Парламентарна република,но нещо по-добро все още никои не е измислил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си