.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на cyclops
    Най-добре отиди на гинеколог. Все пак това е специалистът, който най-добре ще прецени какво ти е. Но определено отиди, защото няма смисъл да се измъчваш ,пък и е за твое спокойстие. Иначе презервативите не всеки път предпазват.Понякога не покриват целия пенис, качват се нагоре и т.н. Аз на твое място бих поискала от приятеля си тест за венерически болести, за да не го мислиш всеки път и да се притесняваш. Мен не ме е срам от това и го изисквам при всяка сериозна връзка.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Най-добре отиди на гинеколог. Все пак това е специалистът, който най-добре ще прецени какво ти е. Но определено отиди, защото няма смисъл да се измъчваш ,пък и е за твое спокойстие. Иначе презервативите не всеки път предпазват.Понякога не покриват целия пенис, качват се нагоре и т.н. Аз на твое място бих поискала от приятеля си тест за венерически болести, за да не го мислиш всеки път и да се притесняваш. Мен не ме е срам от това и го изисквам при всяка сериозна връзка.
    Не мисля че правилният избор е изискване на тест. Звучи супер глупаво, а и може да засегне някой сериозно. След като сте заедно в сериозна връзка, хващате се по ръчичка и отивате да си направите ЗАЕДНО, независимо дали ти имаш или нямаш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си