- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Боли ме корема,ама иначе ми добре. Ще си хапна и ще си чета правилца.
maDamn
слушам музика за събуждане и добро настроение -.-
иначе като цяло добре, ще се излежавам и мързелувам цял ден,ще чета книги и така![]()
По дяволите, от сутринта ми се пие. Т'ва лято ако не стана алкохоличка, няма кога да е. 10 часА е, под ягодите! Много ме дразнят разли елементи. Искам да стане утре, нашите да ги няма и да си чистя на спокойствие.
Днес е супер просто.. в много добро настроение съм.. Пия бира и слушам Uriah Heep - July Morning.. http://www.youtube.com/watch?v=MVO1J7ST6ZM поздрав за всички!![]()
Очертава се страхотен ден и нямам търпение да стане 15ч. Като цяло уикенда беше много, много хубав и съм много щастлива, за което![]()
Посрещнаха ме с лоши новини още със ставането от леглото.
Закуска НЯМА, което ме изкарва извън нерви.
И за капак на всичко, някой е решил да си реже дървата пред блока...
Крива сутрин.
И спря да се върти за миг земята..
легнах в 3, станах в 5 да посрещаме джулая
безсмислено, но станаха хубави снимки
пия си кафенцето, почистих в хола, да оправя леглото в моята стая и ш' се къпя
довечера кафенце с приятели, вечеря с родители
яко, та яко
теми няма, няма и изгледи да идват скоро
направо ми е саднато
мийнуайл, ще чета димчо, елин, димов, талев и ще гледам ОЦ
нека ми е зле
скукааааааааааааааааааа искам вече да и свърши сесията
хм трябва да измисля какво да правя
майка ми през 5 мин си измисля за какво да ми иска пари
човек да не почне работа
казах ли че ми е скучно
Като порастна искам коремче като на Мара http://www.youtube.com/watch?v=7Tmi1OxTibs От сутринта го раздавам секси домакиня. На яка музика се перат килими, прахосмукачки, всичко... Ай да се разхлажда вече, че искам да отивам да тичам.
оф, пак си правя някви тъпи планове.
горката ми майка - хич не и завиждам!
иначе - още ми е тъжничко по случай разделянето ни, но както и сама виждам ще ми мине..
http://ask.fm/iwwkaa
Боли ме коремът. Днес вървяхме много. Чета книга. Лол.
пълна скука, ще пусна да изгледам "Прометей" дано си заслужава филма
и я чакам да ми звънне, като свърши с ученето![]()
Преди малко станах и още ми е сънено.Викат ме на басейн,но не ми се ходи.. по-вероятно е да викна някой за кафе и по-късно да ги уча на карти. ;д
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Смс-а толкова много ме накара да се усмихна! Ааааах, как може един такъв малък и (за другиго, може би) незначителен жест така да ми стопли сърчицето?! Страхотен е. Айм спийчлес.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-01-2012 на 12:49
Иде ми да крещя на висок глас и да не спирам да плача с часове. Ама не мога.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох.
Епична вечер.
Разказа ми играта направо. i'm in love, но защо винаги се занимавам с хора, с които няма смисъл? Но пък беше много, много хубаво. Тъжно ми е, не ми се щеше всичко това да свършва. И се чувствам направо разглобена.
Ох, трябва да събирам сили и за довечера. Ще бъде тежка вечер.
Изпрах си новите придобивки, чувствам се доволна :Д. Чака ме цял сезон на Анатомията на Грей, който вече няма да е зле да изгледам най-накрая :Д. Не, не ми е зле.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Чета някаква много хубава книга, страхотно попадение е.
Слънчице пече, топло е, следователно съм щастлива и всичко ми е наред. Ще се помотая още малко из нас и изчезвам навън.
Не мога да спра да мисля за него... Трябваше да съм по - решителна когато трябваше, сега нямаше просто да седя и да си мисля за някой, който не ебава... Нека мама се върне от балкана и ще измислим нещо. Междувременно... прекрасно ми е. Искам малко козметични процедури да си понаправя и като стана мега красивна, ще си пусна филм и ще спя.![]()
Събрали сме се всички съседи в нас, защото имаме страхотен изглед към Витоша, и гледаме потушаването на пожараЕбахти якото.
по-добре съм днес. онея шматки още не са станали , не ги знам кво са правили снощи ;Д довечера излизам с приятели , ако искат да идват.