.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    не ти е нужен психолог, а добър приятел.
    Сеге штруди може да провериш според зодията кой,може да ти е добър приятел.
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Сеге штруди може да провериш според зодията кой,може да ти е добър приятел.
    сериозно ли ще подхванеш тая тема ^^
    За 30845676 път - не си избирам хората по това
    НО щом я подхвана ^^
    Друга риба би ме разбрала чудесно! (особено мъжките) Но може и да не успее да ми помогне със съвет в предвид факта, че също е шибана ревливка, подвластна на чувствата си.
    Телеца или ще ме разбере, или няма хаха... I mean... ако ме разбере ще ме разтрои още повече, защото ще ми каже нещата такива, каквито са, но не по начин, който ще ме успокои. Ако не ме разбере ще се подразня, че не ме разбира и че се присмива на вярванията/убежденията/чувствата ми.
    Скорпиона мисля, че би ме разбрал, понеже сме водни и бих се почувствала уютно, но той също е прекалено искрен и може и да ми стане гадничко от думите му. Но пък мисля, че са адски разбрани/толерантни/широкоскроени/спокойни и полезни.
    Стрелеца изобщо няма да ме разбере, или би могъл, но след като успея да го настроя на моята вълна, а това е мнооооооооого трудно. Абе като цяло с огнените няма да се разберем. ^^ И ПАК ще спомена, че не си избирам хората според зодията им. Именно със стрелец съм споделяла най-съкровените си работи.
    За останалите не съм сигурна. Мисля, че с близнаците и везните също бихме се разбрали, но ох...ставаше въпрос за кой е добър за психолог. ^^ Водолейте са добри, но рибките сме най-най, макар, че рядко харесвам други риби освен мен именно, защото ми напомнят на мен ;О
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си